Günlük burç yorumları (16 Nisan 2024)

4 gunler önce 17

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 16 Nisan 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...([email protected])

Günlük burç yorumları (16 Nisan 2024) - 1

Sevgili astroloji severler yeni bir günden hepinize merhabalar, bugün güne Ay-Plüton karşıtlığı ile başlıyoruz. Elde edemediğimiz veya ulaşamadığımız gücü nasıl yönetiriz konusu gündemde olacak. Duygularımızı kontrol etmek, karşılaştığımız olaylar karşısında soğukkanlılığımızı korumak zor olabilir. Hayat bugün karşınıza bir engel çıkarıyorsa dönüştürmeniz gereken bir duygu vardır. Bu duygu ise tamamen insan olmaktan geçiyor. Arzuların toplumsal normlar ile zıt tabanda olması yapılan seçimler ve yönelimlerin yıkıcı sonuçlar getirebileceğini gösteriyor. Bugün retro hareketine devam eden Merkür hem tutulma derecesine geliyor hem de chiron ile kavuşuyor. Bu durum 8 nisan güneş tutulması sonrasında konuşulan, dile getirilen pek çok konunun acı vereceği gerçeğini gözler önüne seriyor. Dünyadaki savaş döngüsünün ticari kalıplar ile ilgili bazı sorunları ortaya çıkaracağının göstergesi. Eğitim konusunda toplumun tepki göstereceği bazı olaylar meydana gelebilir. Daha önce yürürlüğe giren müfredat ile ilgili öğrencilerin olumsuz etkilendiği konular gündeme gelebilir. Çocukların, gençlerin sağlığı ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Günlük burç yorumları (16 Nisan 2024) - 2

KOÇ

Sevgili Koç, bugün duygularınızı ifade ederken anlaşılmadığınızı, karşınızdaki insanların duygularınızla sizi yönetmeye çalıştığını hissedebilirsiniz. Bazı şeyleri dile getirmek bugün her zamankinden daha zor olabilir. İletişim konusunda sizi yaralayacak diyaloglar içinde kalabilirsiniz. Bu durum karşısında sizin vereceğiniz zarar daha büyük olabilir. Bu nedenle sevdiğiniz insanlar ile bir gerilim yaşamanız durumda susmayı tercih etmek günü daha iyi geçirmenize yardımcı olabilir.

Günlük burç yorumları (16 Nisan 2024) - 3

BOĞA

Sevgili Boğa, bugün aileniz ve yaşam alanlarınızla ilgili konularda köklü değişiklikler meydana gelebilir. Içsel olarak sizi huzursuz eden konular ve kişiler ile gerilim yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda kadın figürler ile ilgili sorunlar meydana gelebilir.

Günlük burç yorumları (16 Nisan 2024) - 4

İKİZLER

Sevgili İkizler, bugün yakın çevrenizdeki insanlar ile anlaşmak zor olabilir. Arkadaşlarınız veya yakın akrabalarınız ile yıkıcı diyaloglar içinde kalabilirsiniz. Bazı şeyleri ifade etmeden önce olaya bakış açınızı değerlendirin, tek taraflı iletişim hiç bir zaman sonuç edinmenize ve bağ kurmanıza yardımcı olmayacaktır.

Günlük burç yorumları (16 Nisan 2024) - 5

YENGEÇ

Sevgili Yengeç, bugün finansal konularda sizi zorlayan meseleler gündeme gelebilir.  Kariyer hayatınızda karar vermeniz gereken durumlar oluşabilir. Şu günlerde yeni birşeylere başlamaktan öte mevcut problemlerin çözümü üzerine hareket etmek daha faydalı olacaktır.

Günlük burç yorumları (16 Nisan 2024) - 6

ASLAN

Sevgili Aslan, bugün kimliğinizi tamamen ortaya koyacağınız ve hayatınızdaki insanlar ile güç yarışına girebileceğiniz konular gündeme gelebilir. Duygularınızı anlatmak ve düşüncelerinizi ifade etmek, değer yargılarınız üzerine konuşmak isteyebilirsiniz. Otorite figürlerinin dengesiz davranışları huzursuz hissetmenize neden olabilir. Daha önce bitirdiğiniz eğitim hayatınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Mesleki anlamda bir değişim sürecine girebilirsiniz.

Günlük burç yorumları (16 Nisan 2024) - 7

BAŞAK

Sevgili Başak, bugün daha çok içe kapanıp, diğer insanlar ile iletişiminizi azaltabilirsiniz. Hizmet ettiğiniz veya hizmet aldığınız şirket veya kişiler ile ilgili sorunlar meydana gelebilir. Duygularınızı kendinize saklamanız gereken durumlar oluşabilir.

Günlük burç yorumları (16 Nisan 2024) - 8

TERAZİ

Sevgili Terazi, bugün sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Partnerinizle büyük bir tartışma içinde kalabilirsiniz. Anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. Partnerinizin söylemleri sizi yaralayabiliriz. Bu durum artık kimin dost kimin düşman olduğunu algılayabilmeniz açısından önemli olacak.

Günlük burç yorumları (16 Nisan 2024) - 9

AKREP

Sevgili Akrep, bugün kariyer alanlarında güç mekanizması ile mücadele etmeniz gerekebilir. Ev ve iş yaşamınız arasında gerilimlere neden olabilecek gelişmeler meydana gelebilir. Beraber çalıştığınız insanlar veya hizmet ettiğiniz insanların verdikleri sözü tutmaması sizi biraz yaralayabilir. Sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Bugün çok yoğun baş ağrısı yaşayabilirsiniz.

Günlük burç yorumları (16 Nisan 2024) - 10

YAY

Sevgili Yay, bugün duygusal manada özgürleşmek ve hayatta inandığınız değerler üzerine hareket etmek isteyebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlardan uzaklaşmak belki de iyi hissettirebilir. Akrabalar ile olan iletişiminiz önemli olacak. Bazı insanları hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Günlük burç yorumları (16 Nisan 2024) - 11

OĞLAK

Sevgili Oğlak, bugün finansal konuların yönetimi ile ilgili sorumluluklarınız artabilir. Maddi kaynaklar konusunda bazı kayıplar meydana gelebilir. Aile içinde kalbinizi kırabilecek diyaloglar meydana gelebilir. Ev taşımak veya yeni kira sözleşmeleri ile ilgilenmeniz gerekebilir.

Günlük burç yorumları (16 Nisan 2024) - 12

KOVA

Sevgili Kova, bugün partnerinizle veya ortaklarınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Elde ettiğiniz güç karşısında ortaklarınızın veya partnerinizin yaklaşımları beklentiniz doğrultusunda olmayabilir. Iletişim konusunda nasıl konuştuğunuza dikkat etmelisiniz. Bugün söyleyeceğiniz şeylerin geri dönüşü olamayabilir.

Günlük burç yorumları (16 Nisan 2024) - 13

BALIK

Sevgili Balık, bugün sağlığınız ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Işiniz ile ilgili kazançlarınızı arttıracak projeler ile karşılaşabilirsiniz. Bazı ticari anlaşmalarınız sona erebilir. Trafikte dikkatli ve sakin olmalısınız.

Tum Makaleyi Oku