İmza tarihi belli oldu!

4 gunler önce 13

Önceki sezon Galatasaray’ın başına geçen ve ilk senesinde şampiyonluk yaşatan Buruk ile birer yıllık anlaşma yapılıyordu.

Cim-Bom’da bu sezon da mutlu sona yakın olan genç teknik adamın bütün konsantrasyonunun şampiyonluk olduğu belirtildi. Buruk’un sezon bitmeden kontrat konusunda talepte bulunmadığı öğrenildi. 

Sarı-kırmızılı kulüpte mayıs sonunda seçim olacağı için yönetimin böylece elini rahatlatmak isteyen Buruk’un bu hareketinin çok büyük takdir gördüğü bildirildi. Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek’in yeniden seçilmesi halinde bu sefer Okan Buruk ile bir senelik değil, 2 yıllık sözleşme yapmak istediği ortaya çıktı. Başarılı teknik adama hatırı sayılı bir zam yapılacağı da belirtildi. 

Okan Buruk, Galatasaray’ın başında 50 maça çıkarken, çok başarılı bir grafik ortaya koydu. Ligde oynadığı 32 karşılaşmanın 28’ini kazanan sarı-kırmızılıların teknik patronu 3 beraberlik alırken, sadece bir yenilgi gördü. 

Toplamda 38 galibiyete imzasını koyan başarılı çalıştırıcı, Şampiyonlar Ligi’nde 3, Avrupa Ligi’nde de bir mağlubiyet yaşadı. Okan Buruk, Türkiye Kupası’nda da Karagümrük’e 2-0 mağlup olarak elendi.(Milliyet)
 

Tum Makaleyi Oku