Mourinho görüşmesinin detayları!

1 ay önce 30

Beşiktaş'ta önceki gün Hatayspor karşılaşması sonrası ikinci başkan Hüseyin Yücel'in yaptığı açıklamalar gündemi baştan sona değiştirdi.

Siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu Jose Mourinho'yu getirmek istediklerini ve yüz yüze tekliflerini ilettiklerini söyledi.

Mendes aracı oldu

Portekizli hoca, 19 Nisan'da THY'nin yeni reklam filmi için İstanbul'a geldi. Bunu haber alan Beşiktaş yönetimi, Fernando Santos'a da aracılık eden menajer Jorge Mendes'in vasıtasıyla bir görüşme ayarladı.

Taraflar geçen ay Beşiktaş'ın stadının yanında yer alan otelde buluştu. İkinci başkan Yücel ile beraberindeki yöneticiler Onur Göçmez ve Burak Aslan'ın hazır bulunduğu toplantıda ünlü çalıştırıcıya takımın durumu, transfer bütçesi ve gelecek planları üzerine bilgiler verildi. 61 yaşındaki teknik adam da çalışma yapıp geri döneceğini belirtti.

5 milyon euro

Bu zirveden iki hafta sonra üç yönetici, bu kez İtalya'ya çıkarma yaparak Mourinho ile tekrar masaya oturdu. Başarılı teknik direktör, teklife sıcak baktığını ancak başka kulüplerden de kendisine talepler olduğunu bildirdi.

Gelecek hafta ikinci başkan Yücel, bir kez daha İtalya'ya giderek Mourinho ile yüz yüze anlaşma zemini arayacak. Portekizli hocanın son olarak Roma'da aldığı 5 milyon Euro yıllık ücret ve ekibi için de 2 milyon Euro'ya olumlu yaklaşım gösterdiği kaydedildi.

Hasan Arat'ın gözdesi Flick

Öte yandan Sözcü'de yer alan habere göre Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın farklı bir isme yoğunlaştığı ve bu ismin Hansi Flick olduğu söylendi.

Bayern Münih'i 2020 yılında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna taşıyan, Almanya Milli Takımı'nı bıraktığı Eylül 2023'ten beri takım çalıştırmayan tecrübeli hocanın da sıcak baktığı söylendi.

(Sabah)

Tum Makaleyi Oku