Oğuz Altay: "Galatasaray çok önemli, ses getirecek..."

1 hafta önce 19

Yeni Şafak'daki yazısında Galatasaray yönetiminden önemli bir isimle görüştüğünü belirten Oğuz Altay'ın sözleri şöyle...

"SATIŞA ÇIKARILDI, KISA SÜREDE BİTTİ"

"Galatasaray, bu sezon tüm karşılaşmalarda kadro yapılanmasının olumsuzluklarını yaşadı. Fakat birkaç pozisyonda oynayabilen ve çok karakterli oyunculara sahip olması ve teknik direktör Okan Buruk‘un bu süreci yerinde yönetebilmesi ile maçlarını kazandı ve haklı liderliğini sürdürüyor. Sütten ağzı yanan Galatasaray yoğurdu üfleyerek yiyecek 2024-2025 sezonuna hazırlanırken. Bunun için çok erkenden Rams Park Ali Sami Yen VIP, loca ve kombineleri satışa çıkarıldı ve kısa sürede bitti. Şimdi tüm stat kombineleri satışta ve stadyumda uzun kuyruklar var. Galatasaray taraftarı 'Destegimizi yine vereceğiz' diyerek stadın önünde."

"SAĞ BEK, STOPER, ORTA SAHA, SANTRFOR"

"Galatasaray yönetiminden çok önemli bir isimle sohbet ettim. Sarı-kırmızılı taraftarların içi rahat olsun. Çok önemli ve ses getirecek transferlerle herkesi mutlu edecek çalışmalar yapıldığını söyledi. Kadronun demirbaşlarını tutarak sağ bek, stoper, orta saha ve santrafor için scout çalışmalarının cabası olduğunu dile getirdi."

"MORALLER ÜST DÜZEYDE"

"Tamamen Süper Lig şampiyonluğuna odaklanmış olan yönetim, teknik ekip ve futbolcularda moraller üst düzeyde. Mayıs ayında yapılacak başkanlık seçiminde tüm projelerin devamı ve bitirilmesi için sayın Başkan Dursun Aydın Özbek’in yine aday olarak ve yönetim kuruluna yeni isimler ekleyerek seçime girmesi bekleniyor. Bu arada 24. şampiyonluktan sonra seneye dört yıldızdan gerçek beş yıldıza geçmenin onurunu tüm camiaya yaşatmanın heyecanı var." şeklinde konuştu.

Tum Makaleyi Oku