Okan Buruk'tan galibiyet yorumu

1 hafta önce 32

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig'deki Sivasspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, takımının performansından çok memnun olduğunu söylerken, şampiyonluk yolunda da avantajlı olduklarını dile getirdi.

Galibiyeti değerlendiren Buruk, "Baştan sona üstündük. Çok da güzel goller attık bugün. Oyun içerisinde top daha çok bizdeydi. Her şeyi mükemmel yaptığımızı düşünüyorum. Gol ve averaj olarak da önemli bizim için. Bu da bizim için değerli. Buna ayrıca seviyoruz. Seyircimiz yine muhteşemdi. Onların heyecanı her zaman oyunculara yansıyor. Değerli bir galibiyet. Bir sonraki maça hazırlanmaya başlayacağız oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Mükemmel bir akşam yaşadık" ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk yarışı hakkında konuşan Buruk, ''Biz bugün oynadık, rakibimizin maçı var yarın. Devam eden bir lig var. Hiçbir zaman kendi oyunumuzdan, kendi konsantrasyonumuzdan ödün vermemek istiyoruz. Ciddiyetimizi, konsantrasyonumuzu yükselterek devam ediyoruz. Bugünkü oyunun önemli yerlerinden biri de çok fazla konsantreydik. Her hafta bunu arttıyoruz. En önemli şey de bu. Rakibimizin maçlarına, puan durumuna bakmadan 16 maç kazandık. 3 tane daha maç var, bunları da kazanarak rekor kırmak istiyoruz. Aynı ciddiyetteyiz. Önümüzdeki hafta da aynı ciddiyetle Fatih Karagümrük maçına hazırlacağız'' dedi.

Yeni sözleşme konusunda da açıklamalarda bulunan Okan Buruk, "Sözleşmemizi tabii ki konuştuk. Başkanımız, yönetim kurulumuz ve Erden Bey bir aradayız. Burada bir kader birliği yaptık. Bir sonraki sezon için lig bittikten sonra oturup konuşacağız. Önce inşallah şampiyonluğumuzu yaşayalım. Çok önemli bir yerdeyiz. Burada kafamızı karıştıracak hiçbir şey olmaması lazım. Lig bittikten sonra en kısa zamanda hallederiz'' ifadelerini kullandı.

İki gole imza atan Hakim Ziyech hakkında da konuşan Buruk "Hakim Ziyech'in zaman zaman sakatlık sorunları oldu. Şu anda çok iyi durumda. Hakim bizim oyuncumuz, önümüzdeki sene bizimle olacak. Transfer döneminde ne olur bilemem ama performansı da artıyor. Önemli ve değerli bir oyuncu. Önümüzde sene için düşüncemiz tabii ki devam etmek" dedi.

???????? Hakim Ziyech'ten harikulade gol! #GSvSVS pic.twitter.com/bYAUJPa5EQ

— beIN SPORTS Türkiye (@beINSPORTS_TR) May 5, 2024
Tum Makaleyi Oku