Okan Buruk'un yardımcısından transfer açıklaması

1 hafta önce 23

61 yaşındaki İrfan Saraloğlu'nun taraftardan gelen sorulara yanıtları şöyle...

Soru - "Hocam neden sarı camlı gözlük kullanıyorsunuz?"

"DİNLENDİRİCİ ETKİSİ YAPIYOR

"Gözlükte sarı renk tercih etmemin nedeni bir gözlükçi arkadaşımın tavsiyesiyle oldu. Dinlendirici etkisi yapıyor. Gece ışıklarını da kırıyor ve daha iyi görmemi sağlıyor. Değişik renk gözlüklerim var aslında ama çoğunlukla sarıyı kullanıyorum."

Soru - "Başarının sırrı nedir?"

"YAPTIĞIN İŞİ SEVEREK YAPMAK"

"Başarının sırrı bir çok şeyi doğru bir şekilde yapılması ile açıklanabilir, en önemlisi yaptığın işi severek yapmak, çok çalışmak derler ama doğru çalışmak, doğru iletişim kurmak, adaletli olmak, duygusal davranmamak diye sıralayabilirim."

Soru - "Şampiyonluk yakın mı?"

"İNANMIŞ DURUMDAYIZ"

"Bu yıl da şampiyonluk için avantajlı durumdayız kalan 6 maçımızı da kazanmak hedefimiz, ancak her maçı final olarak düşünmemiz gerekiyor. Şampiyonluğa inanmış durumdayız."

Soru - "Okan Hocamızla yollarınız ilk ne zaman ve nasıl kesişti?"

"ELAZIĞSPOR'DA BAŞLADIK"

"11 yıldır Okan Hoca ile birlikte çalışıyoruz. 2013/14 sezonunda Elazığspor'da başladık ve aralıksız devam ediyoruz."

Soru - "Antrenmanlar kaç saat sürüyor?"

"MİNİMUM 45, MAKSİMUM 120 DAKİKA"

"Antrenman süreleri sezon başında ve aylık-haftalık planlamada değişiklik gösterir. Minimum 45 dakika maksimum 120 dakikalık antrenmanlar planlanmaktadır. Maç günlerinde yaptığımız özel antrenman süreleri ise 15 dakika civarında olmaktadır.

Soru - "Seneye yapılacak olan transferlerin planlaması hazır mı? Hazırsa kadro nasıl olacak?"

"TRANSFER SADECE EKSİK GÖRÜLEN..."

"Yeni sezon için bir çok pozisyonda oyuncu araştırması scout ekibimiz tarafından alternatifli olarak yapılmaktadır. Transfer sadece eksik görülen bölgeler için yapılan bir uygulama değildir, bazen kulüp menfaati için yapılır. Öncelikle elimizdeki değerli oyuncuların takımımızda tutulması sonrasında transferin değerlendirilmesi gerekmektedir. Şu an gündemde transfer değil ligi şampiyonlukla bitirmek var."

Soru - "Messi mi, Ronaldo mu?"

"RONALDO'YA DAHA YAKINIM"

"Ben Ronaldo'ya daha yakınım, örnek alınması gereken bir çok durumu var; yeteneklerini geliştirmek için kendine yaptığı yatırım, çalışma azmi ve profesyonelliğine hayranlık duyuyorum. Messi'yi ise doğal yetenek olarak Ronaldo'nun önünde görüyorum." ifadelerini kullandı.

Tum Makaleyi Oku