Olaylı derbinin ardından ilk kez konuştu! Osayi Samuel: Savunmak zorundaydım

1 ay önce 22

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Osayi-Samuel, karşılaşmanın ardından sahaya giren taraftara yumruk attığı olayla ilgili ilk kez konuştu. Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu, takıma saldıran bazı taraftarların üzerinde silah olduğunu söyleyerek "Takımımı savunmak zorundaydım, nefsi müdafaaydı" dedi.

 Savunmak zorundaydım - 1

Osayi Samuel olaylı maçın ardından ilk kez konuştu.

 Savunmak zorundaydım - 2

Nijerya basınından Score Nigeria'da yer alan habere göre; Samuel yaşananlarla ilgili olarak "Taraftarlar takıma saldırdı, bazılarının üzerinde silah vardı. Takımımı savunmak zorundaydım, nefsi müdafaaydı, olan bu" ifadelerini kullandı.

 Savunmak zorundaydım - 3

Sarı lacivertli futbolcu, "Takım arkadaşlarımın vücudunda kesikler ve morluklar vardı. Bazıları gerçekten korkmuştu, bazıları da takımı savunmak için bana katıldı." dedi.

 Savunmak zorundaydım - 4

Aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduğunu da belirten tecrübeli futbolcu, "Ligin ilk yarısında rakibimize evimizde mağlup olup ilk ve tek yenilgimizi almıştık. Onlardan bu maçın rövanşını almanın ve kazanmanın bir yolunu bulduk" şeklinde konuştu.

 Savunmak zorundaydım - 5

NE OLMUŞTU?

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 yendi. Karşılaşmanın bitiş düdüğü sonrası Fenerbahçeli oyuncular ve teknik ekip, orta sahada toplanarak galibiyeti kutlamak istedi.

 Savunmak zorundaydım - 6

Bu sırada çok sayıda taraftar sahaya indi. Orta saha bir anda karışırken, arbede yaşandı. Çok sayıda güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle, Fenerbahçe takımı güçlükle tünele girerek yeşil zeminden ayrıldı. 

Tum Makaleyi Oku