Ömer 52. bölümde neler olacak? Gamze büyük bir tehlikeyle karşı karşıya

1 hafta önce 19

Başrollerini Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın paylaştığı, Star TV'nin sevilen dizisi Ömer 52. bölümüyle 22 Nisan Pazartesi günü ekranlarda olacak. İşte 52. bölümde yaşanacaklar...

Haber Merkezi 20.04.2024 - 15:37

Haberler

Ömer 52. bölümde neler olacak? Gamze büyük bir tehlikeyle karşı karşıya - 1

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer 52. bölümü ile 22 Nisan Pazartesi 20.00’de Star’da ekranlara gelecek

Ömer 52. bölümde neler olacak? Gamze büyük bir tehlikeyle karşı karşıya - 2

22 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelecek Ömer’in yeni bölümünün konusu şöyle; 

Gamze ve Ömer, İlkim'in gelişiyle ortaya çıkan karmaşayı engellemek ve Yılmaz Dayı’nın gerçekleri öğrenmesinin önüne geçmek için büyük bir çaba verirler. 

Ömer 52. bölümde neler olacak? Gamze büyük bir tehlikeyle karşı karşıya - 3

Nurhayat ile Reşat arasındaki geçmişi öğrenen Çiçek, her şeyi Reşat'ın yüzüne haykırır ve bırakıp gitmenin eşiğine gelir.

Ömer 52. bölümde neler olacak? Gamze büyük bir tehlikeyle karşı karşıya - 4

Mektupları gönderenin Hakan olduğunu öğrenen Nisa büyük bir hayal kırıklığı yaşar, Hakan ise ilişkileri için bir şans daha ister. 

Ömer 52. bölümde neler olacak? Gamze büyük bir tehlikeyle karşı karşıya - 5

Babasına dair önemli bir gerçeği öğrenen Ömer, onunla büyük bir yüzleşme yaşar. Yılmaz'ın baskılarından yorulan Fatma, abisine karşı isyan bayrağını çeker.

Ömer 52. bölümde neler olacak? Gamze büyük bir tehlikeyle karşı karşıya - 6

Tahir'e önemli bir gerçeği söylemeye hazırlanan Vicdan, Şükran'dan duyduklarıyla beklenmedik bir hamle yapmaya karar verir. Rahmi ile Fatma ilişkilerinde büyük ve güzel bir adım atar. Gamze ile Ömer'in ilişkisinde olumlu gelişmeler yaşanırken, Gamze büyük bir tehlikeyle baş başa kalır.

Ömer 52. bölümde neler olacak? Gamze büyük bir tehlikeyle karşı karşıya - 7

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Deniz Madanoğlu ve Sedef Bayburtluoğlu Gürerk kaleme alıyor. 

Ömer, 22 Nisan Pazartesi saat 20.00’de Star’da. 

Tum Makaleyi Oku