Ömer'in yıldızı Selahattin Paşalı'dan eşi Lara Paşalı'ya: Mutlu yıllar anne

1 ay önce 30

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'de Gökçe Bahadır ile başrolleri paylaşan Selahattin Paşalı'nın eşi Lara Paşalı'nın yeni yaşını sosyal medya hesabından kutladı.

Bahar Gencer 04.04.2024 - 11:25

Haberler

 Mutlu yıllar anne - 1

Pazartesi akşamları Star TV'de izleyici karşısına çıkan Ömer dizisinde "Ömer Ademoğlu" karakterini canlandıran Selahattin Paşalı, oyunculuk performansıyla olduğu kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyor.

 Mutlu yıllar anne - 2

Lara Paşalı ile 2022 yılından bu yana mutlu bir evliliği ve Pera adında bir kızı olan Selahattin Paşalı, eşinin doğum gününü kutladı.

 Mutlu yıllar anne - 3

EŞİNE BÖYLE SESLENDİ

Sosyal medya hesabından Lara Paşalı'nın fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, eşine "Doğum günün kutlu olsun anne" diye seslendi.

 Mutlu yıllar anne - 4

"TÜM EKSİKLERİ TAMAMLADIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER"

Öte yandan GQ Türkiye Men Of The Year 2023'te "Yılın Oyuncusu" ödülüne layık görülen Selahattin Paşalı, törendeki konuşmasında eşi Lara Paşalı'ya "Kendime bir kariyer oluşturmaya çalışırken tüm eksikleri tamamladığın için teşekkür ederim. Beceremediğim her şey için de senden özür dilerim" sözleriyle teşekkür etmişti.

 Mutlu yıllar anne - 5

Ödülünü de kızı Pera'ya armağan ettiğini ifade eden Selahattin Paşalı, "Yeryüzünde ya da gökyüzünde nerede olursam olayım seni hep seveceğim. Umarım benim kızım olduğun için gurur duyarsın" ifadelerini kullanmıştı.

 Mutlu yıllar anne - 6

2022 yılında Bodrum'da sade bir törenle dünyaevine Selahattin Paşalı ile Lara Paşalıevlendikten kısa bir süre kızları Pera'yı kucaklarına almıştı.

Tum Makaleyi Oku