Ömer Üründül'den ilginç Icardi eleştirisi: "Herkes ona..."

1 hafta önce 29

Ömer Üründül, Sarı-kırmızılı takımın iskelet kadrosunun oluştuğuna vurgu yaptı.

"KAŞ, GÖZ İŞARETİYLE BİLE..."

"Galatasaray takımına baktığın zaman bir iskelet ortaya çıkıyor. Nelsson, Torreira ve Mertens. Sanki sahada 3-4 kişilik futbolcu gibi mücadele ediyorlar. Mesela Nelsson'a stoper oyuncusu dersin ama çok güzel oyun kurar. Topu ikinci bölgeden direkt üçüncü bölgeye taşıyabilir. Torreira zaten ahtapot gibi sahanın her yerinde, basmadık yer bırakmıyor. Mertens de orkestra şefi gibi herkesi yönlendiriyor. Kaş, göz işaretiyle bile yanındakine komut veriyor."

"AVRUPA'DA OYNAYABİLİR Mİ?"

"Sezon ortasında bir Icardi sıkıntı vardı. Ama Okan Hoca ne yaptı ne etti bu sorunları ortadan kaldırdı. Peki dünya yıldızı dediğimiz Icardi bu tavırlarıyla Avrupa'da oynayabilir mi? Bunu sormamız lazım kendimize. Bütün takım Icardi'yi bensemiş. Artısıyla veya eksisiyle. Sahada yürümesine rağmen takım arkadaşları topları ona atmaktan, kendisini beslemekten asla vazgeçmiyor."

"İŞ KOPAR!"

"Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'nin işi gerçekten çok zor. Hele ki Galatasaray zaten Adana Demirspor'u yendiği an iş kopar. Adana Demirspor'un herhangi bir düşme veya Avrupa şansı yok. Onlar adına bir prestij maçı. Bu maçın sonucu Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tansiyonunu belirleyecektir. İsmail Kartal'ın Sivasspor maçından sonraki demeçleri kabul edilebilir değil. Böyle açıklama olmaz. İlk defa bir büyük takım hocasından bu kadar mantıksız demeçler duydum." şeklinde konuştu.

Tum Makaleyi Oku