Önder Özen: "Tek başına 25 dakikada 3-0 yapabilirdi..."

2 haftalar önce 48

Önder Özen, Galatasaray'ın deneyimli yıldızı Dries Mertens'e de ayrı bir parantez açtı.

"OKAN HOCA KARŞILIK VERDİ"

"Önde Adana Demirspor - Galatasaray maçına bakalım. İlk yarı için şunu söyleyebiliriz, 'Hikmet Karaman dersine çalışmış.' Çünkü ilk yarıda merkezi kapattılar. Kanatları kullandılar ve koridor yaptılar. Ama Okan Hoca da buna karşılık verdi. Köhn, Barış Alper ve Ziyech vızır vızır gittiler geldiler. Dikkat edin ilk devrede bütün tehlikeli ataklar Galatasaray adına Barış Alper'den geldi. Bunların başını çeken ise Mertens'di."

"3-0 YAPABİLİRDİ...."

"Galatasaray adına takımı yönlendiren bir lider var Dries Mertens. Barış'ı, Ziyech'i, Torreira'yı saydık ama Mertens gerçekten başka bir seviye. Verdiği kilit paslarla tek başına 25 dakikada skoru 3-0 yapabilirdi. Bunun dışında Kerem Demirbay'ın attığı gol birinci kalite ve direkten dönen topunu da es geçmeyelim. Nisan ayı onun için harika geçti. Takımında Muslera, Icardi, Torreira, Mertens ve Kerem Demribay gibi kalteli oyuncuların olunca kötü oynamış gibi gözüksen bile 3-0, 4-0 kazanıyorsun işte."

"GALATASARAY'A DİŞ GEÇMEZ"

"Evet Sivasspor hoca kimliğiyle Galatasaray'a ezber bozan bir oyun oynamak isteyecek ama Galatasaray'a diş geçmez bence. Bu sezon iç sahada 17'de 17 yapmış bir takımdan bahsediyoruz. Eldeki oyunculara bakıyorum hepsi formda. Sezon ortasında tartışılan Ziyech de artık hesaba katıldı. Icardi de iş başında. Mertens ve Barış zaten hücumu götürüyorlar." dedi.

Tum Makaleyi Oku