Şırnak’ta taciz iddiasıyla kamu görevlisine saldırı: Valilikten açıklama

1 hafta önce 20

Olay, dün akşam saatlerinde merkeze bağlı Dicle Mahallesi Orman Caddesi üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre alkollü olduğu belirtilen Z.Ç. isimli görevlisi yolda gördüğü evli ve tanımadığı bir kadına arkadan sarıldı. Tacize uğrayan kadın, bağırarak çevredeki vatandaşlardan yardım istedi.

Olay yerinde toplanan vatandaşlar Z.Ç.'yi darbederek yaraladı. Bölgede devriye görevinde bulunan polis ekipleri olaya müdahale ederek, Z.Ç.‘yi öfkeli kalabalığın elinden kurtardı.

İhbar üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. Aldığı darbelerle başında ve vücudunda kırıklar olduğu belirlenen Z.Ç., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra hastaneye götürülerek, tedavi altına alındı.

 Valilikten açıklama - 1

VALİLİK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Valiliğinden yapılan açıklamada olaya ilişkin adli ve idari soruşturmanın başlatıldığını ve 4 kişinin gözaltına alındığı duyuruldu.

Valilik açıklamasında, “Bugün saat 21.30 sıralarında ilimiz merkezindeki Orman Kavşağında (Z.Ç) adlı kamu görevlisi, taciz iddiasıyla kalabalık bir grubun saldırısı sonucu darp edilmiştir. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edilen (Z.Ç) hastanede tedavi altına alınmıştır. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmış olup, olaya karışan (4) şüpheli gözaltına alınmıştır. Konu Valiliğimizce hassasiyetle ve yakından takip edilmektedir” ifadelerine yer verdi.

Tum Makaleyi Oku