Pendik'te vahşet! Eşini sokak ortasında katletti: "Yaklaşmayın hepinizi öldürürüm"

2 gunler önce 26

İstanbul Pendik'te iki çocuk annesi Safiye Bıçak, boşanma aşamasındaki kocası tarafından sokak ortasında silahla öldürüldü. Kaçan katilin yakalanması için çalışma başlatılırken, çevredekilere de "Yaklaşmayın öldürürüm hepinizi." diye bağırdığı öğrenildi.

 "Yaklaşmayın hepinizi öldürürüm" - 1

İstanbul'da bir kadın eşi tarafından sokak ortasında öldürüldü.

 "Yaklaşmayın hepinizi öldürürüm" - 2

Olay, Pendik ilçesi Dumlupınar Mahallesi'nde saat 07.30 sıralarında meydana geldi. İki çocuk annesi Safiye Bıçak (46), eşi Vedat Bıçak (48) ile şiddetli geçimsizlik yaşıyordu.

 "Yaklaşmayın hepinizi öldürürüm" - 3

Vedat Bıçak, yaklaşık 2 aydır eşiyle oturduğu daireden bir üst katta olan annesinin yanına taşındı. Bugün sabah saatlerinde ise Safiye Bıçak, kardeşiyle birlikte işe gitmek üzere evlerinin karşısındaki kaldırımda yürümeye başladı.

 "Yaklaşmayın hepinizi öldürürüm" - 4

Safiye Bıçak kaldırımdaki konteynere çöp atmaya gittiği sırada, yanına yaklaşan Vedat Bıçak silahını çıkararak Safiye Bıçak'a defalarca ateş etti.

 "Yaklaşmayın hepinizi öldürürüm" - 5

Kadın kanlar içinde yere yığılırken şüpheli binaya girip evine çıktı ve pencereden etrafa tehditler savurdu daha sonra ise olay yerinden kaçtı.

 "Yaklaşmayın hepinizi öldürürüm" - 6

Silah seslerini duyan mahalle sakinleri polise haber verdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Safiye Bıçak'ı ambulansla hastaneye götürdü.

Bıçak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çevrede güvenlik önlemi alarak inceleme yapan ekipler kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

 "Yaklaşmayın hepinizi öldürürüm" - 7

"YAKLAŞMAYIN ÖLDÜRÜRÜM HEPİNİZİ DİYE BAĞIRIYORDU"

Bir mahalle sakini ise zanlının çevredekilere de "Yaklaşmayın öldürürüm hepinizi." diye bağırdını iddia etti.

Tum Makaleyi Oku