Salih Özcan'ın son 16 turu yorumu; ''İçimde bir yara''

2 gunler önce 42

EURO 2024 son 16 turunda Avusturya ile karşılaşacak A Milli Takım'da, Salih Özcan ve Kenan Yıldız basın toplantısı düzenledi. İki oyuncu da Avusturya maçının önemine vurgu yaparken, Salih Özcan hazırlık maçını rövanşını almak istediklerini dile getirdi.

Salh Özcan, hazırlık maçındaki yenilgiyi hatırlatırken, ''Maçtan maça bakıyorum. Avusturya maçı var şimdi, gerçekten iyi bir takım. Önceliğimiz o maç. ondan sonra devamı gelir. Kime karşı oynarsak onu konuşuruz. Şimdi Avusturya'ya karşı odaklanmamız lazım. Takıma çok güveniyorum. Avusturya'yı eleyecek kaliteye sahibiz. İçimde 6-1'den kalan bir yara var. Bende iz bıraktı. Herkese cevap vermek istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Başarılı oyuncumuz, Hakan Çalhanoğlu'nun yokluğunun önemli olduğunu dile getirirken ''Hakan Çalhanoğlu maalesef cezalı olduğu için oynayamayacak. Samet de çok önemli isimlerden birisi. Bizim için maalesef onun yokluğu zor olacak. Onun yerine kim oynarsa artık en iyi şekilde takıma yardım edeceğini düşünüyorum'' dedi.

Genç oyuncularımızdan Kenan Yıldız da basın toplantısında konuşurken, rakiplerini ciddiye aldıklarını ''16 yıl sonrasında gruptan çıkma başarısı elde ettik. Umarım bu şekilde de devam ederiz. Çok iyi bir takıma karşı mücadele vereceğiz. Açıkçası ben kendimi değil de takımı düşünüyorum. Takıma en iyi şekilde nasıl performans vereceksem onu düşünüyorum'' sözleriyle dile getirdi.

Tum Makaleyi Oku