Aylık Sabit Bir Ücret Ödeyerek macOS Ve iOS’daki Birçok Uygulamayı Kullanmanızı Sağlayan Setapp Nedir?

1 hafta önce 26

Cep telefonlarımızda, bilgisayarlarımızda veya tabletlerimizde kullandığımız bazı mobil uygulamalar yaşamlarımızı önemli ölçüde kolaylaştırıyor. Bu uygulamaları hem iş yaşamında hem de gündelik hayatta yoğun şekilde kullanıyoruz. Bununla birlikte, teknolojinin imkanlarından da faydalanan ve sürekli artan ve değişen insan ihtiyaçları sebebiyle geliştiriciler, eskisinden daha gelişmiş uygulamalar üretmeye ve kullanıcıların beğenisine sunmaya devam ediyor. Ancak her biri farklı alanlardaki ihtiyaçlara yönelik olarak geliştirilen bu uygulamalara ayrı ayrı sahip olabilmek için ciddi bir miktarda harcama yapmak gerekiyor. Bazı uygulamaların tüm özelliklerini kullanabilmek için de yine hatırı sayılır miktarda ödeme yapmak gerekiyor. Ancak macOS ve iOS için geliştirilen çok sayıda uygulamaya sabit bir ücret ödeyerek ulaşabileceğiniz bir uygulama marketi var: Setapp. Evet, Setapp macOS ve iOS için geliştirilen yüksek kaliteli çok sayıda uygulamayı aylık bir ücret ödeyerek kullanabilmenize olanak tanıyan bir uygulama marketi. Üstelik Setapp üzerinden edindiğiniz uygulamaların tam sürümlerini herhangi bir ekstra ücret ve uygulama içi satın alma olmaksızın kullanabilmeniz mümkün. Gelin, macOS ve iOS uygulamaları için sabit fiyatlı abonelik hizmeti sunan Setapp nedir birlikte bakalım.

Günümüzde mobil uygulamalar, insan yaşamının önemli bir parçası olarak karşımıza çıkıyor

Hem iş hayatında hem de sosyal yaşamda kullandığımız bu uygulamalar, yaşamlarımızı çok daha kolay ve konforlu hale getiriyor. Bununla birlikte sürekli değişen ihtiyaçlar, her geçen gün yeni ve daha gelişmiş uygulamaların ortaya çıkmasına neden oluyor. Elbette teknolojik gelişmeler sayesinde de eskisinden çok daha gelişmiş uygulamalar üretilebiliyor.

Ancak değişik alanlarda geliştirilen ve farklı ihtiyaçları karşılayan bu uygulamaların her birine ayrı ayrı sahip olmak pek kolay değil

Çünkü bunun için yüksek bir ekonomik gelire sahip olmak gerekiyor.  Fakat, çeşitli alanlardaki ihtiyaçları karşılamaya yönelik olarak geliştirilen çok sayıda mobil uygulamanın tamamına tek bir ücret ödeyerek sahip olabileceğiniz bir uygulama marketi olduğunu biliyor muydunuz?  Evet, Setapp isimli uygulama marketi macOS ve iOS içinden geliştirilen 200’den fazla uygulamanın tamamına sabit bir abonelik ücreti ile ulaşmanıza olanak tanıyan bir uygulama marketi.

Setapp nedir?

Yukarıda değindiğimiz gibi Setapp, macOS ve iOS için geliştirilen onlarca farklı uygulamanın tamamının tek bir abonelik ücreti ile kullanmanıza olanak veren bir uygulama marketi. Bu doğrultuda tüm uygulamaların sabit bir ücretle kullanılmasına imkân tanıyan bir Apple App Store alternatifi olarak da tanımlanabilir. Ancak uygulamalar özelinde kullanıcılarına sunduğu başka avantajlar da var. Setapp avantajları hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak ve üyeliğinizi başlatmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ukrayna merkezli MacPaw isimli şirket tarafından geliştirilen Setapp 2016 yılında piyasaya sürüldü

setapp

Uygulama marketinde pek çoğu son derece popüler ve hayli kullanışlı uygulamalar yer alıyor

Setapp kütüphanesinde, yaşam, yazılım, yapay zeka, finans, teknoloji, fotoğraf ve video gibi pek çok farklı alanda onlarca profesyonel uygulama bulunuyor. Bununla birlikte Setapp, tüm uygulamaların son sürümü ile kullanıcıya sunulacağını ve bu noktada da herhangi bir ekstra ücret talep edilmeyeceğini garanti ediyor.

Setapp aboneleri, farklı alanlar için geliştirilen 240’tan fazla profesyonel uygulamanın tamamını aylık bir ücret ödeyerek kullanabiliyor

Mac ve iOS kullanıcılarına kendi alanlarında en iyi uygulamaları sunan Setapp, her uygulama için ayrı bir ücret ödemeniz gereken bir uygulama marketi değil

setapp

Yani Setapp ile reklamsız, ekstra ücret, uygulama içi satın alma ve ücretli yükseltmeler olmadan dilediğiniz uygulamayı ayda veya yılda bir kez sabit bir fiyat ödeyerek kullanabilmeniz mümkün. Üstelik uygulama marketinin kullanımı da hayli kolay. Setapp’ı kullanmak istediğiniz cihazınıza indirip yüklediğinizde, tüm uygulamaları yalnızca bir tıklamayla kullanıma hazır hale getirebiliyorsunuz.

Setapp abonelik ücreti ne kadar?

setapp

Uygulama marketini macOS işletim sistemi için kullanma isteyen kullanıcıların aylık 9,99 dolar ödemesi gerekiyor. Mac, iPhone ve iPad ürünlerinin tamamında Setapp uygulamalarını kullanmak isteyenler ise aylık 14,49 doları gözden çıkarmak zorunda. Bu ödeme planı Setapp’ı 1 macOS ve 4 iOS işletim sistemine sahip cihaza kullanmanıza olanak veriyor. 4 Mac ve 4 iOS cihazda uygulama marketini kullanabilmek içinse ödenmesi gereken tutar 14,99 dolar. Son olarak Setapp aile planında ise 4 farklı kişinin birer Mac ve birer iOS cihazında uygulama marketini kullanması mümkün. Bu planın aylık tutarı ise 19,99 dolar. Setapp üyesi olmak ve onlarca farklı macOS ve iOS uygulamasını sabit fiyat ile kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

Kaynak: 1

Tum Makaleyi Oku