Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray kötü oynuyor ama..."

5 gunler önce 31

Kaya Çilingiroğlu, gol krallığında kıyasıya mücadele veren Icardi ve Dzeko'nun performanslarını da değerlendirdi.

"ICARDİ YÜRÜMESİNE RAĞMEN..."

"Fenerbahçe'de Dzeko top almak için orta sahaya kadar geliyor. Bu kadar gelmene gerek yok. Icardi çıkıp 6 numaranın yanına kadar gelmiyor. Dzeko'da bitiricilik problemi de var. Icardi sakat haliyle bile yürümesine rağmen daha net vuruşlar yapıyor. Dikkat edin büyük maçlarda Dzeko kitleniyor ama Icardi öyle değil atmasa da attırıyor."

"GALATASARAY HEMEN TOPARLANIYOR"

"Son Alanyaspor maçında Galatasaray ilk yarıyı kötü oynadı ama kafasını kaldırıp maçı kazanmasını bildi. Fenerbahçeli futbolcular özellikle son 5 haftada kritik skorlarla kazanıyor. Burada Başkan Ali Koç ve yöneticiler, sürekli medyaya saha dışı demeçler vermeye devam ederlerse futbolcular da saha içinde kalamazlar."

"SADECE TAKTİK FARKI YOK!"

"Dönelim Okan Buruk ve İsmail Kartal'a bakalım. İki antrenörün arasında sadece teknik-taktik açıdan bir fark yok. İsmail Kartal'ı dinliyorum başını önüne eğmiş öyle konuşuyor. Gören de sanacak bir suçluluk psikolojisi yaşıyor. Kaybedebilirsin, koltuğuna yaslan rahat rahat konuş. Okan Buruk öyle değil ama. Sparta Prag maçından sonraki demeçlerini hatırlıyorum daha olgun ve büyük takım hocasına yakışır konuştu. Her ne kadar eleştiri yapsak da."

"KEREM SÜREKLİ KENDİNİ ATIYOR"

"Galatasaray'ın Kerem Aktürkoğlu problemi var. İyi oynadığı maçlarda da söylemiştim. Sürekli kendini yere atıyor. Şimdi ayakta kalmaya çalıştıkça da fizik ve mentalite olarak geriye gitmeye başladı. Özellikle onun yerine oynayan arkadaşları da yükselince bir anda çöküş oluştu."

"RAMS PARK'DA AYNISINI YAŞARSIN"

"İsmail Kartal, Galatasaray'la Rams Park'da oynayacağı maçta bu tip statik ve alışılagelmiş hamlelere devam ederse Olympiakos maçının aynısını yaşarsın orada. Galatasaray hemen çözer. Bir bakmışsın istatistiklerde şöyleyim, böyleyim dersin Icardi golü atmış, geçmiş olsun." şeklinde konuştu.

Tum Makaleyi Oku