Serhat Ulueren: "TFF yöneticisiyle konuştum Barış Alper..."

1 gun önce 24

Spor yorumcusu Serhat Ulueren bir TFF yöneticisiyle yaptığı görüşmeyi aktardı.

"ZAHA GİDİYOR"

"Galatasaray'da Zaha'nın gideceğini duydum. Önce iç transferleri hallediyorlar sonrasında dışarıya açılacaklar. Önümüzdeki hafta Batshuayi dışında bir transfer bekliyorum."

"SADECE BARIŞ ALPER KARARI VARDI..."

"Federasyondan bir TFF Yönetim Kurulu üyesiyle konuştum bana dediki 'Allah'ın izniyle 18 Temmuz'daki seçimde bu dertten, bu kabustan kurtulacağız. Bırakacağım ben de. Bunlar halen kalacağız diye düşünüyorlar. Ayrıca kadroyu Montella yapmıyor, o sadece süs olarak duruyor orada. Hamit Altıntop, Hakan Çalhanoğlu'nun kaçıncı dakikada oyundan çıkması gerektiğini bile söylüyor. Sadece Montella'nın Barış Alper kararı vardı onu forvet oynattı eline yüzüne bulaştırdı. Portekiz karşısında 2-0'dan sonra kanata çekti. Daha da forvet oynamayacak' dedi."

"HAMİT'E BAĞIRDILAR"

"Koskoca TFF'nin Milli Takımlardan sorumlu yöneticisi Hamit Altıntop'a doğup büyüdüğü topraklarda, Almanya'da tepki geliyor gurbetçilerden. Barkovizyondan bağırtı sesleri geldi Hamit'in. Hadi biz medya olarak ön yargılı davranıyoruz. Orada Türkiye hasreti çeken gurbetçilerimiz de haksız mı? Kendi taraftarının bile tepkisini aldı. Buna verdiği demeçler sebebiyet verdi."

"BÜYÜKEKŞİ VE EKİBİ BESLİYOR"

"TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve ekibi seçimi kazanmak için delegeleri besliyor. Otel masrafı, uçak masrafı, ekstra para veriyorlar. Bence artık Servet Yardımcı'nın yeni Başkan olması gerekiyor."

"ARABİSTAN'IN ÖNÜNE GEÇECEK"

"Bence Süper Lig önümüzdeki sezondan itibaren Ronaldo'lu, Mane'li, Neymar'lı Arabistan'ın önüne geçecek. Mourinho'nun gelmesi, Galatasaray'ın yapacağı nokta atışı hamleler, Icardi'nin sağlıklı dönüşü, Beşiktaş'ın Rafa Silva ve yapacağı diğer hamleler, Trabzonspor 6 tane adam getirdi. Galatasaray ve Fenerbahçe de Şampiyonlar Ligi elemelerini geçerse tadından yenmez. Bence 2025'de Türk futboluna damga vurabiliriz."

"ARDA, BELLİNGHAM'DAN DAHA İYİ"

"Artık günümüz futbolunda yıldız futbolcu bulmak zor bana göre Bellingham çok iyi futbolcu ama yıldız karakteri yok. Arda Güler ondan daha iyi ve daha yıldız isim." şeklinde konuştu.

Tum Makaleyi Oku