Paris Hilton'un sosyal medya endişesi: Umarım çocuklarım benim gibi bağımlı olmaz

3 haftalar önce 12

Carter Reum ile iki çocuklu mutlu evliliği devam eden Paris Hilton, katıldığı etkinlikte sosyal medya ile ilgili endişelerini dile getirdi. Ünlü isim, "Umarım çocuklarım benim kadar sosyal medya bağımlısı olmaz" ifadelerini kullandı.

 Umarım çocuklarım benim gibi bağımlı olmaz - 1

İş kadını, DJ ve şarkıcı Paris Hilton, 2021 yılında dünyaevine girdiği eşi Carter Reum ile 16 Ocak'ta oğulları Phoenix Barron'a kavuşmuştu.

 Umarım çocuklarım benim gibi bağımlı olmaz - 2

Hilton, birkaç ay önce de yine taşıyıcı anne yoluyla ikinci kez anne olduğunu müjdelemişti. Ünlü isim, kızına London adını verdiğini böyle duyurmuştu.

 Umarım çocuklarım benim gibi bağımlı olmaz - 3

"ÇOCUKLARIMIN BÜYÜK BİR SEVGİYE SAHİP OLMASINI İSTİYORUM"

Şimdilerde çocuklarıyla ilgilenen Paris Hilton, Mantıksız Konuşma Günü (A Day of Unreasonable Conversation) etkinliğine katıldı.

 Umarım çocuklarım benim gibi bağımlı olmaz - 4

Sosyal medya hakkındaki endişelerinden bahseden ünlü isim, çocuklarının sosyal medyayı merkezine alan bir ortamın aksine nazik bir dünyada büyümesini istediğini itiraf etti.

Hilton "Çocuklarımın sadece çok sevildiklerini ve görüldüklerini hissetmesini, dünyaya pozitiflik getiren yeni nesiller olmasını ve büyük kalplere ve büyük bir sevgiye sahip olmasını istiyorum" dedi.

 Umarım çocuklarım benim gibi bağımlı olmaz - 5

"HERKES SOSYAL MEDYADA"

Hilton, sözlerine "Ayrıca sürekli telefonlarının başında olmadıkları, sosyal medyanın dışında bir dünyada yaşamalarını isterim. Yani ben bunun çocuklardan çok şey götürdüğünü düşünüyorum. Çocuklar artık dışarı çıkıp çok fazla oyun oynamıyor çünkü herkes telefonlarıyla çok meşgul" diye devam etti.

 Umarım çocuklarım benim gibi bağımlı olmaz - 6

"UMARIM BENİM GİBİ BAĞIMLI OLMAZLAR"

Ünlü isim, "Umarım çocuklarım benim kadar sosyal medya bağımlısı olmaz" itirafıyla da adından söz ettirdi.

Tum Makaleyi Oku