Rasin Ozan Kütahyalı'dan İnan Kıraç'a sert sözler

1 ay önce 21

Rasim Ozan Kütahyalı, gönlündeki TFF Başkan adayını da açıkladı.

"MAFYAVARİ DAVRANDI!"

"Mert Hakan Yandaş, Pendikspor maçında mafyavari davrandı, rakibi tahrik etti. Hakeme 'Buradan çıkamazsın' diyerek tehditler savurdu. Onu dedikten sonra ihaleyi benim üzerime bırakmaya çalıştırlar. Ben buna tepki göstermeyeyim mi?"

"GALATASARAY CAMİASI BOYKOT EDİYOR"

"Ali Koç parası olan ama gücü az olan bir isim. Para her zaman güç değildir. Galatasaray camiası gizli gizli Koç'u boykot etmeye başladılar."

"RAHMİ KOÇ KALMASINI İSTEMİYOR"

"Devlet ve Koç ailesi, Ali Koç'un Fenerbahçe'den çekilmesini istiyor. Koç Holding'i Sabancı veya Eczacıbaşı ile kıyaslamayın. Türkiye'nin yüzde 10'luk ekonomisini onlar oluşturuyor. Ali Koç, 'Galatasaray beka sorunudur' diyor. Babası Rahmi Koç ise 'Çek kurtul bu futboldan' diyerek kalmasını istemiyor."

"İNAN KIRAÇ'IN PARASI YOK"

"Rahmi Koç, Koç'un imajını bozmamak için Beşiktaş'a destek oluyor. Galatasaray'da İnan Kıraç var ama loser bir adam. Parası yok. Ayrıca çok zeki bir adam da değil. Yaşlandı diye söylemiyorum, eskiden de öyleydi. Üzücü bir durum."

"ACUN ILICALI OLSUN!"

"Bence Acun Ilıcalı TFF Başkanı olsun. Hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan onu seviyor hem de halkta bir karşılığı var. Fenerbahçeli ve Galatasaraylıların çoğu da kendisine saygı duyuyor. Aşırı çalışkan ve sevilen bir isim. Futbola karşı hırsı ve sevgisi var."

"TÜRK FUTBOLU ÖZERK OLMALI"

"Türk futbolu, Premier Lig gibi özerk olmalı. Eskiden İngiltere Ligi, BBC gibi devlete bağlıydı. Benim çocukluğumda İngiltere, İtalya ve İspanya'nın gerisindeydi. Bağımsızlığını ilan ettiler ve başarılı oldular."

Tum Makaleyi Oku