Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen'in oğlundan güzel haber

2 gunler önce 20

Eşi Tolga Savacı'nın ani vefatıyla sarsılan yazar Nermin Bezmen, oğlunun yoğun bakımda olduğunu duyurmuş ve dua istemişti. Ünlü isim, oğlunun taburcu olduğu müjdesini takipçileriyle paylaştı.

Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen'in oğlundan güzel haber - 1

Oyuncu eşi Tolga Savacı'nın şubat ayında kalp krizi sonucu vefat etmesiyle zor günler geçiren Nermin Bezmen, birkaç gün önce oğlunun yoğun bakımda olduğunu açıklamıştı.

Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen'in oğlundan güzel haber - 2

OĞLU İÇİN DUA İSTEMİŞTİ

Oğlu Cazım Bezmen için sevenlerinden dua isteyen Bezmen, "Sevenlerimiz, dualarınız şu an yoğun bakımdaki canım oğlumla buluşsun dilerim. İkinci göz ağrım, annelik mutluluğum, gururum, yaradan seni bana, bizlere bağışlasın... Evine, ailene sağlıkla dön yavrum" demişti.

Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen'in oğlundan güzel haber - 3

Nermin Bezmen, oğlunun durumunun stabil olduğunu "Benim biricik oğlum, zen ve rind Cazımaçim, yaradan o güzel yüreğini aşkla, sanatla çarpması için sana, seni bizlere bağışladı, bağışlasın... Yüreği sevgi dolu, şefkatli sayfa arkadaşlarım, yağmur gibi akan dualarınıza minnettarım. Oğulcuğumun stent operasyonundan sonra durumu stabil, ancak henüz yoğun bakımda. Dualarınızı esirgemeyin lütfen. Tanrım; tüm hastalara şifa, hasta yakınlarına sabır, kuvvet versin. Sevgiyle kalın" sözleriyle duyurmuştu.

Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen'in oğlundan güzel haber - 4

"BİRİCİK OĞLUM EVDE"

Bezmen'in oğlundan güzel haber geldi. Oğluyla birlikte çekilen bir kareyi paylaşan ünlü isim, "Sevgili arkadaşlarım, dostlarım, takipçilerim, biricik oğlum bugün hastahaneden çıkıp evine döndü" dedi.

Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen'in oğlundan güzel haber - 5

"MESAJLARINIZLA MORAL OLDUNUZ"

Bezmen, sözlerine "Cazımaçim’in geçirdiği bu çok kritik süreçte sevginizle, dualarınız ve şefkatli mesajlarınızla büyük destek ve moral oldunuz. Minnettarım! Ailece minnettarız! Her birinize tek tek teşekkür etmeye her zaman fırsat bulamıyorum ama her mesajınızı şükranla okuyorum. Tanrım sizlere de acı, hüzün göstermesin, hastalarınız şifa bulsun!
Yaradan oğulcuğumu bize bağışladı, şükürler olsun! İnşallah yine böyle sıhhatle ayağa kalkacak, yine ailece yolculuklara çıkacağız beraber…" diye devam etti.

Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen'in oğlundan güzel haber - 6

Oğlunun doktoruna ve ekibine de ayrıca teşekkür eden Nermin Bezmen'e "Geçmiş olsun" mesajları yağdı.

Tum Makaleyi Oku