Trabzonspor'da iç saha endişesi

1 hafta önce 23

Trendyol 'de, sahasında Gaziantep FK'yı konuk edecek olan , Abdullah Avcı yönetiminde bu sezon iç sahada, deplasmandan daha az puan topladı.

Evinde oynadığı son iki maçta Fenerbahçe'ye 3-2 ve Sivasspor'a 1-0 mağlup olan bordo-mavililer, Gaziantep FK karşısında iç saha istatistiklerini toparlamayı hedefliyor.

Karadeniz ekibi, Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından iç sahada oynadığı 12 lig maçında 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde ederek 19 puan topladı.

Bordo-mavililer, tecrübeli teknik adam yönetiminde 13 dış saha maçında ise 6 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet yaşadı, topladığı 24 puanla toplayarak, evinde oynadığı müsabakalardan 5 puan daha fazla hanesine yazdırdı.

İÇ SAHA SIRALAMASINDA 9. SIRADA

Trabzonspor, Nenad Bjelica döneminde oynadığı 8 maçta 4 galibiyet, 2'şer beraberlik ve mağlubiyet elde ederek 12 puan toplamıştı.

İç sahadaki 4 maçta 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet sonucunda 9 puan toplarken, dış sahada ise 1 galibiyet ve 3 mağlubiyet sonucunda 3 puan toplamıştı.

Hırvat teknik adam döneminde Karadeniz ekibi iç sahada hanesine daha çok puan yazdırmıştı.

Trabzonspor, bu sezon iç sahada oynadığı 16 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 28 puanla 9. sırada yer aldı. Dış sahada ise 17 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 24 puan topladı ve 3. sırada yer aldı.

TRABZONSPOR GAZİANTEP FK'YA YENİLMİYOR

Trabzonspor, rakibi Gaziantep FK ile oynadığı maçlarda yenilmedi. İki takım arasında ligde oynanan 9 maçta bordo-mavililer sahadan 6 kez galip ayrılırken, 3 maçta ise beraberlikle ayrıldı.

Tum Makaleyi Oku