Tugay Kerimoğlu'ndan Galatasaraylıları çıldırtan hareket!

2 haftalar önce 74

TFF'nin yaptığı açıklamaya İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'ndan sert cevap geldi.

"RÜYALARINDA BENİ GÖRECEK"

"Hepsi saltanatın peşinde, Avrupa kupalarına gitmek istiyorlar. Bunlar geldikten sonra ihaleleri, alım-satımlara bakın, bunların tümü ortaya çıkacak. Yatacak, kalkacak rüyalarında beni görecek."

"136 İMZA TOPLADIK"

"TFF'nin 18 Temmuz'dan önce seçime gitmesi için 136 imza topladık. Mehmet Büyükekşi'nin kamuoyunu yanıltma çabaları mesnetsizdir. Bu sayı yakında 150-200'ü bulacak. Olağanüstü Genel Kurul için yeterli sayıyı aştık. İyi niyetli bir TFF ve başkanı, isterse bu seçimi Haziran aynın ilk haftasına yetiştirir." ifadelerini kullandı.

KERİMOĞLU'NDAN GALATASARAY'A KARŞI HAMLE!

Galatasaray Kulübünün Başkanı Dursun Özbek, TFF'nin erken seçime gitmesi için imza vermeyeceklerini açıkladı. Buna karşılık Sarı-kırmızılı takımın eski futbolcularından Tugay Kerimoğlu'nun Fenerbahçe, İstanbulspor ve Karagümrük'ün çağrısına uyarak imza verdiği ortaya çıktı. 53 yaşındaki futbol adamının bu hamlesi Sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini topladı.

beIN SPORTS'TA TEPKİ GÖRÜP İSTİFA ETMİŞTİ

Kerimoğlu, geçen sene hakem Ali Palabıyık'ın eleştirildiği 2-2 biten Galatasaray - Alanyaspor maçından sonra beIN Sports yayınında: "Benim işim hakem yorumlamak değil, ben sahadaki oyuna bakarım. Kimse benden bir şey beklemesin. Bizden sonra gelecek hakem arkadaşları yorumlarını yaparlar." ifadelerini kullanmıştı. Eski futbolcunun bu sözleri yine Galatasaraylı taraftarların tepkisini toplamıştı.

13 YIL GALATASARAY'TA TOP KOŞTURDU

Tugay Kerimoğlu, 1987-2000 arası Galatasaray'da futbol oynadı. 14 kupa sevinci yaşadı. Sarı-kırmızılılardan sonra Rangers ve Blackburn Rovers formaları terletti. İki kulüpte de kupalar kazandı.

HAGİ VE MANCİNİ'NİN YARDIMCISI OLDU

Kerimoğlu, antrenörlük hayatında da Galatasaray'a hizmetler verdi. 2010-2011 sezonunda Galatasaray'ı çalıştıran Gheorghe Hagi'nin yardımcılığını yaptı. 2013-2014 sezonunda da Roberto Mancini'nin yardımcısı oldu.

Tum Makaleyi Oku