UltrAslan'dan Ali Koç'la ilgili çok sert açıklama

1 ay önce 39

Sarı-kırmızılılar, 18 kulübün desteğini alarak Kulüpler Birliği Başkanlığına dönen Koç'la ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı.

"GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERMİŞTİR"

"Bir süredir yavuz hırsızın ev sahibini bastırmaya çalışması kamuoyunu fazlasıyla meşgul etmektedir.

PFDK sevklerinin açıklanmama rekoru kırılırken her güne ayrı oynanan bu tiyatronun son sahnesinde Kulüpler Birliğinin 18 takımla birlikte aldığı, Ağlak Oligark Kulüpler Birliği Başkanlığına devam etsin, istifasını kabul etmeme kararı izleyicileri yine güldürmüştür.

Bütün kulüpleri organize ederek Galatasaray’a karşı korsan bildiri yayınlatan zihniyetin bu kararı asla şaşırtmamış ve son derece alışıldıktır.

Çekilirizcilerin mevcut durumu yeni olmadığı gibi belli periyodlarla ortaya çıkan tedavisi olmayan bir tür hastalıktır.

Şike döneminde siyasiler tarafından bir gecede 58. madde yani ligden düşürülme cezası getiren madde değiştirilerek kollanan iki yüzlü ve ahlaksız bir camianın ta kendisidir.

Suyun karşı yakası; 12 Ocak tarihinde Futbol disiplin talimatının 44. maddesine eklenen yaptırımlara Trabzonspor maçından sonra yanına aldığı yancılarla apar topar itiraz eden ve '3 puandan 6 puana kadar puan silme cezası, ihlalin aynı sezon içerisinde ikinci kez tekrarı halinde, kulüp ligden ihraç edilerek bir alt lige düşürülür' maddesini iptal ettirerek gerçek yüzünü bir kez daha göstermiştir.

Safsatalarla dolu tarihi boyunca daima adalet yerine ayrıcalık isteyen ve bunu kendine hak gören bu hastalıklı zihniyetin ne yazıkki tedavisi mümkün değildir."

Tum Makaleyi Oku