Ünlü rapçi Drake'in malikanesinin önünde silahlı saldırı gerçekleştirildi

1 hafta önce 27

Kanada Toronto, ünlü rapçi Drake'in evinin önünde bir silahlı saldırı gerçekleşti. Saldırıda evin çalışanlarından güvenlik görevlisi vuruldu. Drake'in olay sırasında evde olup olmadığına dair bilgi verilmedi.

Ünlü rapçi Drake'in malikanesinin önünde silahlı saldırı gerçekleştirildi - 1

Ünlü rapçi Drake'in Kanada Torontodaki evinin önünde bir silahlı saldırı gerçekleşti. Saldırıada evin çalışanlarından güvenlik görevlisi vuruldu.

Ünlü rapçi Drake'in malikanesinin önünde silahlı saldırı gerçekleştirildi - 2

Toronto Polisi'nden yapılan açıklamaya göre, saldırı salı günü yaşandı. Polis  güvenlik görevlisinin vurulduğunu ve hastaneye kaldırıldığını belirtti. Olayın evin dışında gerçekleştiği ve güvenlik görevlisinin evin kapısında çalışırken vurulduğu belirtildi. Güvenlik görevlisi, şu an hastanede tedavi altında bulunuyor.

Ünlü rapçi Drake'in malikanesinin önünde silahlı saldırı gerçekleştirildi - 3

Drake'in olay sırasında evde olup olmadığına dair sorulara cevap vermedi ancak yetkililerin sanatçının ekibiyle iletişim halinde olduğunu ve soruşturmaya işbirliği yaptıklarını söyledi.

Ünlü rapçi Drake'in malikanesinin önünde silahlı saldırı gerçekleştirildi - 4

Polise saldırının nedenin belirlenmediğini söyledi. Ancak olay yerinden kaçan çok sayıda şüphelinin olduğunu ve polisin güvenlik kamerası görüntülerini incelediğini belirtti.

Ünlü rapçi Drake'in malikanesinin önünde silahlı saldırı gerçekleştirildi - 5
Ünlü rapçi Drake'in malikanesinin önünde silahlı saldırı gerçekleştirildi - 6

Drake, tüm zamanların en çok satış yapan  sanatçılarından biri olarak bilinmektedir. Beş Grammy Ödülü sahibi olan ve "Nice For What" gibi hitlerle tanınan Drake, geçen yıl Amerika Kayıt Endüstrisi Birliği tarafından 200 milyondan fazla satan ilk sanatçı olarak ödüllendirilmişti.

Drake ve Kendrick Lamar arasındaki lirik savaş son zamanlarda gündemdeydi; her iki sanatçı da birbirleri hakkında şarkılar yayınladı ve hayranları arasında çevrimiçi tartışmaları alevlendirdi.

Lamar'ın temsilcileri konuya ilişkin henüz bir açıklama yapmadılar.

Ünlü rapçi Drake'in malikanesinin önünde silahlı saldırı gerçekleştirildi - 7
Tum Makaleyi Oku