Victoria Beckham'dan eşi David Beckham'la Portofino paylaşımı: Çok romantik bir geziydi

1 gun önce 21

Geçtiğimiz haftalarda ihanet iddialarıyla gündeme gelen Beckham çiftinden Victoria Beckham, eşi David Beckham ile 1997 yılında çıktığı Portofino gezisinden fotoğrafları paylaştı.

 Çok romantik bir geziydi - 1

90'lı yıllara damga vuran Spice Girls adlı müzik grubu ile şöhreti yakalayan Victoria Beckham'ın 1999 yılından bu yana eski futbolcu David Beckham ile dört çocuklu mutlu evliliği sürüyor.

 Çok romantik bir geziydi - 2

Tasarımlarıyla moda dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Victoria Beckham, son paylaşımıyla adından söz ettirdi.

 Çok romantik bir geziydi - 3

"DAVID İLE İLK KEZ ORADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK HEYECANLIYDIM"

Eşiyle 1997 yılında çıktığı Portofino gezisinden kareleri paylaşan Beckham, paylaşımına şu ifadeleri not düştü:

 Çok romantik bir geziydi - 4

"1997 yılında Portofino çok ama çok romantik bir geziydi. David ile ilk kez orada olduğum için ne kadar heyecanlı olduğumu hatırlıyorum. İkimizin 48 saat beraber olmasının yoğunluğu gerçekten inanılmazdı."

 Çok romantik bir geziydi - 5

"EŞİNİ DEFALARCA ALDATTI" İDDİASI

Öte yandan ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda ihanet iddialarıyla sosyal medyada gündem olmuştu.

 Çok romantik bir geziydi - 6

İngiliz gazeteci Tom Bower'ın kaleme aldığı The House of Beckham (Beckham Evi) isimli kitapta; David Beckham'ın eşi Victoria Beckham'ı 25 yıllık evlilikleri boyunca pek çok kez aldattığı hatta bir keresinde ünlü futbolcunun manken Esther Canadas ile yataktayken yasak aşk yaşadığı Rebecca Loos'a yakalandığı öne sürüldü.

 Çok romantik bir geziydi - 7

Kitapta yer alan olayın 2004'te Beckham, Real Madrid'de oynarken yaşandığı belirtildi. Victoria Beckham'ın, eşinin aşk yaşadığı Rebecca Loos'u telefonla arayarak eşini takip ettirdiği iddia edildi. Loos,  Beckham'ı Brezilyalı futbolcu Ronaldo'nun villasında gece 03.00'te bulurken, Beckham'ın yanında İspanyol manken Esther Canadas'ın da olduğu söylendi.

 Çok romantik bir geziydi - 8

Rebecca Loos'un bu durumu Victoria Beckham'a da anlattığı öğrenilmişti. Loos'un Beckham'ı yataktan kaldırıp, "David, eşin telefonda" dediği de kayıtlara geçmişti.

Tum Makaleyi Oku