Yağmur Tanrısevsin'den imaj değişikliği! Marilyn Monroe oldu

3 gunler önce 18

05.07.2024 - 15:53 | Son Güncellenme: 05.07.2024 - 15:56

Milli takımın marka elçisi olan Yağmur Tanrısevsin, geçtiğimiz günlerde Almanya'da üçlü çektirdiği görüntülerle gündem olmuştu. Ünlü isim son olarak imaj değişikliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Marilyn Monroe tarzı ile kamera karşısına gelen güzel oyuncuya beğeni yağdı.

1/5 Yağmur Tanrısevsinden imaj değişikliği Marilyn Monroe oldu

'Güneşi Beklerken', 'Adını Feriha Koydum', 'Menajerimi Ara' ve 'Kalp Yarası' gibi pek çok yapımda rol alan oyuncu Yağmur Tanrısevsin, başarılı oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da magazin gündeminde adından söz ettiriyor.

2/5 FUTBOL ELÇİLİĞİ GÖREVİNİ ÜSTLENDİ

FUTBOL ELÇİLİĞİ GÖREVİNİ ÜSTLENDİ

Güzel oyuncu bu yıl, Euro 2024 kapsamında Milli Takımlarımızın futbol elçiliği görevini üstlendi. Sevilen isim, Almanya'da gerçekleşen ilk maçın öncesinde Türk taraftarlara üçlü çektirdiği anlarla da gündeme gelmişti.

3/5 İMAJ DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ

İMAJ DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ

Güzelliğiyle adından söz ettiren Tanrısevsin bu sefer imaj değişikliğiyle gündem oldu. Ünlü isim, paylaştığı yeni kareleriyle hayranlarından tam not aldı.

4/5 BEĞENİ YAĞDI

BEĞENİ YAĞDI

Marilyn Monroe imajı ile objektif karşısına geçen 33 yaşındaki ünlü oyuncu, fotoğraf ve videoları Instagram hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.

5/5 Yağmur Tanrısevsinden imaj değişikliği Marilyn Monroe oldu

Instagram'da 3.5 milyon takipçisi olan Tanrısevsin'in 'Merhaba Marilyn Monroe' notuyla yayınladığı gönderilerine 14 binden fazla beğeni 700'ün üzerinde de yorum geldi.

Tum Makaleyi Oku