Yalı Çapkını'nda Korhanlara yeni düşman! "Seyran'ın yaralarını Ferit saracak"

1 hafta önce 100

Cuma akşamları StarTV'de yayınlanan Yalı Çapkını, 26 Nisan'da 67. bölümüyle ekranlara geldi. Diziye; Ferit'in Seyran'a yardım etmeye çalışması ve aldığı tehdit mesajı damga vurdu. İşte Yalı Çapkını'nda yaşananlar...

Bahar Gencer 27.04.2024 - 00:44

Haberler

Yalı Çapkını'nda Korhanlara yeni düşman! "Seyran'ın yaralarını Ferit saracak" - 1

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını'nın 26 Nisan akşamı yayınlanan yeni bölümünde; Seyran'ın yaşadığı travma dikkat çekti.

Yalı Çapkını'nda Korhanlara yeni düşman! "Seyran'ın yaralarını Ferit saracak" - 2

"SEYRAN NE YAPTILAR SANA?"

Yalı Çapkını son bölümde; silahına davranan Akın, önce annesini sonra kendini vurdu. Panik olan Ferit, karısının haline "Seyran ne yaptılar sana?" diye ağlarken; Seyran da acıyla inledi.

Seyran'ı kucaklayan Ferit, "Çok az kaldı" diyerek onu arabaya taşıdı. Ardından Abidin'i arayan Ferit, Seyran'ı bulduğunu ancak hiç iyi olmadığını söyledi.

Yalı Çapkını'nda Korhanlara yeni düşman! "Seyran'ın yaralarını Ferit saracak" - 3

Seyran'ın bulunduğu haberi yalıya da gelirken, Hatice "Bulacaklardı elbet, iş nasıl bulacaklarında?" diyerek hastaneye hep birlikte gideceklerini ifade etti.

O sırada Akın ve annesinin olduğu yere giden Abidin, etrafı tertemiz görünce şaşırdı. Adamlarına her yeri aramalarını söyleyen Abidin, "Ya ölmediniz ya da sizi biri benden önce götürdü" ifadelerini kullandı.

Yalı Çapkını'nda Korhanlara yeni düşman! "Seyran'ın yaralarını Ferit saracak" - 4

Falcı Safiye'ye sığınan İfakat'ın Halis'in karısını öldürdüğü açığa çıktı. İfakat'a kızan falcı, "Kardeşim olsan da burada kalamazsın. Yarın başının çaresine bak" dedi.

Yalı Çapkını'nda Korhanlara yeni düşman! "Seyran'ın yaralarını Ferit saracak" - 5

Hastanede toplanan Korhan ve Şanlı aileleri, Seyran'ın sırt bölgesinde kimyasal yanıklar olduğunu ancak hayati tehlikesi olmadığını ifade etti.

Seyran'ın yanına giden Ferit, yanında olacağını ve iyileşeceğini söylerken; Seyran "Ben zaten yaşamıyorum ki... Sen kaldıramazsın" dedi.

Kazım, Halis ve Ferit'e Seyran'ın durumunu anlatan başhekim; Seyran'ın sırtında asit yanığı olduğunu ancak tedaviyle iyileşeceğini, başka herhangi bir fiziksel ya da cinsel saldırı bulgusuna rastlamadıklarını belirtti.

Yalı Çapkını'nda Korhanlara yeni düşman! "Seyran'ın yaralarını Ferit saracak" - 6

"YALI SEYRAN'IN OLACAK"

Doktorun yanından çıkan Ferit, yanına gelen Abidin ile konuştu. Abidin, gittiği yerde kimsenin olmadığını söyledi. Şaşıran Ferit, Seyran'ın yanına çıkıp bir kez daha Abidin ile konuştu. Ferit, Abidin'e "Kimsenin bunu bilmemesi lazım. Yoksa Seyran kendini güvende hissedemez" dedi. Abidin ise güvenlikten endişe ettiğini "Daha koç başını kim koydu bulamadık" sözleriyle açıkladı.

Aynı anlarda Seyran'ı görmeye giden Hatice ve Halis'ten Hattuç, "Madem Seyran bunları yaşadı. Benim olan yalı, Seyran'ın olacak" ifadelerini kullandı.

Yalı Çapkını'nda Korhanlara yeni düşman! "Seyran'ın yaralarını Ferit saracak" - 7

Baskında bir adamı vurduğu için kötü durumda olan Kaya ise toparlanıp Suna'nın yanına gitti. O sırada Pelin'in onu araması Suna'yı sinirlendirirken; Kaya her şeyi itiraf etti.

"Şu an çok pişmanım ama ben seni Pelin ile aldattım" diyen Kaya, onu sevmediğini ve bu işi bitireceğini söyledi. Esme ise ikiliyi duydu.

Yalı Çapkını'nda Korhanlara yeni düşman! "Seyran'ın yaralarını Ferit saracak" - 8

SEYRAN EVE DÖNMEK İSTİYOR

Ece ile konuşan Ferit ile Abidin, ondan bir şeyler öğrenmeye çalıştıktan sonra Kazım'la konuştu. Kazım'a Akın'ın başka bir akrabası olup olmadığını soran Ferit ile Abidin, cesetlerin orada olmadığını söyledi ve "Belli ki bu işin içinde birileri var" dedi.

Bütün gece Esme ile birlikte Seyran'ın başında bekleyen Ferit, o uyanıp ağlayınca gözyaşlarını tutamadı.

Doktoru gelince eve dönmek istediğini belirten Seyran, Ferit'ten de dışarı çıkmasını ve ablasının gelmesini istedi. Suna yanına gelince kimseyi görmek istemediğini söyleyen Seyran,  herkes içeri girince önce Halis Ağa'ya sesini yükseltti ardından da Ferit'in elini tutmasına izin vermedi.

Yalı Çapkını'nda Korhanlara yeni düşman! "Seyran'ın yaralarını Ferit saracak" - 9

Ev hazırlanınca hastaneden çıkan ve kapıdaki basın mensuplarına açıklama yapacağını ifade eden Seyran, ormanda yürüyüş sırasında kaybolduklarını ve düştüğünü söyledi.

Arabada Ferit'in "Basını iyi idare ettin" sözlerine tepki gösteren Seyran, "Halis Ağa mı seviyor beni, halam mı, babam mı? Bırakın Allah aşkına" dedi.

Yalı Çapkını'nda Korhanlara yeni düşman! "Seyran'ın yaralarını Ferit saracak" - 10

Eve geldiği gibi Ferit ile odaya çıkan Seyran, mutlu anlarını düşünüp gözyaşlarına boğulurken; Ferit yanına gitti. Eşinin önünde diz çöken Ferit, Seyran'ın "Bitti değil mi her şey? Geçti değil mi?" sorusuna "Bitti Seyran, bak odamızdayız. Hatta eğer istersen bir daha hiç çıkmayız odamızdan. Ben çok isterim. Konuşalım mı biraz ister misin?" dedi.

Bunun üzerine Seyran da "Sadece biraz uzanmak istiyorum, seninle" dedi. İkili birlikte yataklarına uzandı.

Tum Makaleyi Oku