Yeni anne olan Suki Waterhouse'dan Robert Pattinson'a: O hayal ettiğim babaydı

2 gunler önce 23

Ünlüler dünyasının gözde çiftlerinden Suki Waterhouse ile Twilight yıldızı Robert Pattinson, 3 ay önce kızlarına kavuşmuştu. Kızıyla bir dergiye kapak olan Waterhouse, bebek sahibi olmak hakkında konuştu.

 O hayal ettiğim babaydı - 1

Oyuncu Robert Pattinson ile 2018 yılından bu yana birlikte olan Suki Waterhouse, 3 ay önce kızını kucağına almıştı.

 O hayal ettiğim babaydı - 2

"DÜNYAYA HOŞ GELDİN MELEK"

Geçtiğimiz aylarda bebeğiyle ilk pozunu takipçileriyle paylaşan ve "Dünyaya hoşgeldin melek" notunu düşen Waterhouse, İngiliz Vogue dergisine kapak oldu.

 O hayal ettiğim babaydı - 3

"BİR GÜN BİRBİRİMİZE BAKTIK VE 'HAZIRIZ' DEDİK"

Robert Pattinson ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızıyla objektif karşısına geçen  Suki Waterhouse, bebek sahibi olmayı planlayıp planlamadığı sorusuna şu yanıtı verdi:

Aslında bunu planlamıştık. Bir gün birbirimize baktık ve "Olabileceğimiz kadar hazırız" dedik. Ben de "Daha fazla kaos yaratabilecek ne olabilir?" diye düşündüm.

 O hayal ettiğim babaydı - 4

"ONLARINKİ BABA-KIZ AŞKI"

Doğumda yaşadıklarını anlatan ünlü şarkıcı, "Robert yanımdaydı ve tüm babalar gibi o da gerçekten gergindi. Ama oldukça endişeli bir insan için çok sakindi. O, benim hayal ettiğim babaydı. Bir baba ve kızı olarak onlarınki gerçek bir aşk hikâyesi"  ifadelerini kullandı.

 O hayal ettiğim babaydı - 5

DOĞUM SONRASI COACHELLA'DA SAHNE ALDI

Öte yadan Suki Waterhouse, doğumdan 6 hafta sonra Coachella'da sahneye çıkmış ve bebeğinin cinsiyetini "Harika kadınları seviyorum ve kendi küçük, muhteşem hanımefendime sahip olduğum ve hayatımın aşkıyla tanıştığım için çok şanslıyım" sözleriyle açıklamıştı.

 O hayal ettiğim babaydı - 6

"BAŞKALARININ NE DÜŞÜNDÜĞÜ UMRUMUZDA DEĞİL"

Ünlü isim, dergiye verdiği röportajdadoğum sonrası Coachella'da sahne çıkmasıyla ilgili eleştirilere ise "Dürüst olmak gerekirse, elbette şöyle düşünüyordum: 'Aman Tanrım, bu nasıl olacak, bu mümkün olacak mı? Sadece 'Biz bunu yapıyoruz, amacımız bu ve başkalarının ne düşündüğü umrumuzda değil' demeniz gerekiyor" şeklinde yanıt verdi.

Tum Makaleyi Oku