EURO 2024 Çekya - Türkiye maçı hangi kanalda ne zaman

1 hafta önce 21

EURO 2024'te mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımımız için Çekya maçı büyük önem taşıyor. Çekya - Türkiye maçı gruptaki son maç olacak ve bir üst tura çıkmak için mutlaka iyi bir sonuç almamız gerekiyor. Çekya - Türkiye maçı ne zaman hangi kanalda gibi merak edilen tüm soruların yanıtları bu içeriğimizde yer almaktadır. 

A Milli Takımımız, EURO 2024 F Grubu'nda 3. ve son maçında Çekya ile karşılaşacak. Bu zorlu maç Hamburg şehrinde yer alan Volksparkstadion'da oynanacak. Zorlu maç 26 Haziran Çarşamba günü oynanacak. 

EURO2024 şampiyonluk oranları

Avrupa merkezli önde gelen bahis firmaları tarafından EURO 2024 şampiyonluk oranları açıklandı. EURO 2024'te favori olarak Fransa ve İngiltere ön plana çıkıyor. Almanya, İspanya ve Portekiz ise bu iki dev takımın ardından geliyor. Fransa ve İngilere'ye 4,1 oran verildi. Almanya'nın oranı ise 6,5 olarak dikkat çekiyor. iddaa'da ise İngiltere'nin şampiyonluk oranı 3,90, Fransa'nın şampiyonluk oranı 4,10 olarak açıklandı. Türkiye'nin oranı ise 45 olarak belirlendi.

EURO 2024 hangi kanalda?

ürkiye'de EURO 2024'ün yayın haklarını TRT aldı. TRT ve TRT Spor EURO 2024'te oynanacak karşılaşmaları canlı olarak yayınlayacak. Türkiye dışından bu maçı izlemek isterseniz yaşadığınız yerin yayıncı kuruluşundan maçları izleyebilirsiniz.

Tum Makaleyi Oku