YKS paylaşımı olay oldu! Hesabın Merve Boluğur'a ait olmadığı ortaya çıktı

2 gunler önce 51

2006 - 2007 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Acemi Cadı' dizisinde canlandırdığı 'Ayşegül' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Merve Boluğur, YKS'ye giren öğrenciler için sosyal medya hesabından mesaj yayınladı. Paylaşımın bir parodi hesabı tarafından yapıldığı ortaya çıktı.

Şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat geçiriyor olsa da sosyal medyada bir o kadar aktif olan Boluğur, geçtiğimiz günlerde yeni single'ı için hazırlıklar yaptığını: 'Benim için çok heyecan verici bir proje. Güzel bir sonuç alacağımı düşünüyorum çünkü sağlam bir ekiple çalışıyorum' cümleleriyle ifade etmişti.

"ÇOK ÖZEL BİR İNSAN"

Türkiye'nin en başarılı pop şarkıcıları arasında yer alan Serdar Ortaç ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelen ve nisan ayında stüdyoya gireceğini belirten ünlü oyuncu konuyla ilgili, "Hareketli, 'eller havaya’ tarzında tam bir yaz şarkısı. Hep beraber çok eğleneceğiz. Serdar Ortaç çok değerli bir sanatçı. Onun yapacağı her işte yer almayı gönülden isterim zaten. Çok özel bir insan. Eminim müthiş olacak" şeklinde konuşmuştu.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Boluğur, son olarak YKS'ye giren adaylar için paylaşılan bir mesajla gündeme geldi. Gerçek ise sonradan ortaya çıktı. Paylaşımı yapan hesabın ünlü isme ait olmadığı ortaya çıktı.

"ERKEKLER OKUSA DA BİR ŞEY OLAMAZLAR ZATEN"

Merve Boluğur'a ait olmayan bir sahte hesap, yayınladığı gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

Kızlara başarılar diliyorum, erkekler okusa da bir şey olamazlar zaten...

YKS paylaşımı olay oldu Hesabın Merve Boluğura ait olmadığı ortaya çıktı

Tum Makaleyi Oku