Yunus Emre Enstitüsü’nden spor ve kültürü buluşturan Salon Futbol Turnuvası: Türk mutfağı da misafirlere tanıtıldı

2 gunler önce 21

Almanya'nın Potsdam şehri 21'inci Uluslararası Büyükelçilikler Salon Futbol Turnuvası'na ev sahipliği yaptı.

Yaklaşık 300 kişinin katıldığı ağırlıklı yabancı, diplomatik misyonlar futbol turnuvası etkinliği renkli görüntülere de sahne oldu.

Potsdam Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde, Yunus Emre Enstitüsü’nün ana iş birliği ortaklığında gerçekleştirilen programa Potsdam Büyükşehir Belediye Başkanı Mike Schubert de barış elçisi olarak katıldı.

Potsdam Büyükşehir Belediye Başkanı Mike Schubert (soldan ikinci)

Almanya Dışişleri Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Berlin Büyükelçiliği, Türkiye Cumhuriyeti Berlin Başkonsolosluğu, Azerbaycan Berlin Büyükelçiliği, Fransa Berlin Büyükelçiliği, Polonya Berlin Büyükelçiliği, İspanya Berlin Büyükelçiliği, Kosova Berlin Büyükelçiliği, Fas Berlin Büyükelçiliği, Romanya Berlin Büyükelçiliği ve Moldova Berlin Büyükelçiliği olmak üzere 11 takımın yarıştığı turnuvada şampiyon İspanya Büyükelçiliği olurken, Fransa ikinci ve Almanya Dışişleri Bakanlığı da üçüncü sırada yer aldı.

Turnuvada Türk mutfağı ile lezzet şöleni

Yunus Emre Enstitüsü’nün ana iş birliği ortağı olduğu spor ve kültürü buluşturan turnuvada, çeşitli etkinliklerin yanı sıra Türk mutfağı da misafirlere tanıtıldı.

Tum Makaleyi Oku