Zonguldak'ta kurbanlık boğa denize kaçtı

1 hafta önce 19

Zonguldak'ta kesim için sıra bekletilen boğa, denize kaçtı. 200 metre kadar yüzen boğa, dalgalarla beraber karaya geri çıktı. İtfaiye ekiplerinin kesim yerine getirdiği boğa, kurban edildi.

Zonguldak'ta kurbanlık boğa denize kaçtı - 1

Olay, öğle saatlerinde Zonguldak'ın Kozlu ilçesindeki kurban kesim alanında meydana geldi. Kesim sırası gelen boğa, kendisini taşıyanların elinden kurtulup, dalgalı denize atladı.

Zonguldak'ta kurbanlık boğa denize kaçtı - 2

Kurban kesim alanındakilerin ihbarıyla itfaiye ve sahil güvenlik ekipleri, bölgeye sevk edildi. Bu esnada 200 metre kadar yüzen boğa, dalgaların da etkisiyle tekrar kıyıya çıktı. İtfaiye ekiplerinin de yardımıyla kesim alanına getirilen boğa, kurban edildi.

Zonguldak'ta kurbanlık boğa denize kaçtı - 3

Hayvan kesimi için bekleyen Metin Kayabaşı, “Burada hayvan kesime getirilirken arkadaşlar ellerinden kaçırdılar. Denize doğru hayvan kaçtı. Kayadan denize atladı" dedi.

Zonguldak'ta kurbanlık boğa denize kaçtı - 4

Denizden karaya çıkamayacağı için sahil güvenliğe haber verildiğini söyleyen Kayabaşı, "Sahil güvenlik gelene kadar yarım saat içinde boğa, 200 metre yüzüp karaya çıktı. İtfaiye, kıyıdan yukarıya çekti hayvanı" diye konuştu.

Zonguldak'ta kurbanlık boğa denize kaçtı - 5

Kent genelinde birçok kişi kurban kesimi veya et parçalama sırasında kendisini yaraladı. Yaralananlar, çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Zonguldak'ta kurbanlık boğa denize kaçtı - 6

Kent merkezinde, kendi imkanlarıyla Atatürk Devlet Hastanesi'ne gelen 2 kişi, tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu edildi. Elinden yaralanan bir acemi kasabın, kendi sürdüğü otomobiline binip gitmesi dikkat çekti.

Tum Makaleyi Oku