AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN AHMET SALMAN YUMUŞAK’A TEBRİK ZİYARETİ

1 ay önce 42

reklam

31 Mart Yerel Yönetim seçimlerinde Cumhur ittifakı Reyhanlı Belediye Başkanlığını kazanan Ahmet Salman Yumuşak’a AK Parti ilçe teşkilatından tebrik ziyareti gerçekleştirildi.

Değirmenkaşı mahallesindeki evinde tebrikleri kabul eden Başkan Ahmet Salman Yumuşak , Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Kurt başkanlığında, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik kolları üyelerini kabul etti.

Ak Parti ilçe başkanı Şaban Kurt ziyarette yaptığı konuşmada, “ Seçim sürecinde emekleri tartışılmaz olan kıymetli teşkilat üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, belediye meclis üyelerimize teşekkür etmek istiyorum. Sizler teşkilatçılığın bir örneğini gösterdiniz. Sizin önderliğinizde hep birlikte omuz omuza vererek çok büyük bir zafer elde ettiler. Allah sizlerden razı olsun. Bizim güvendiğimiz bir başkanımız var hep eşitlikten bahseden ben bunu gerçekten yapacağına inanıyorum. Sahada ter döken sahada emek eden gecesini gündüzüne katan ailesini işini bırakıp Ramazan ayında sahurlara kadar kapı kapı mahallelerde gezen teşkilat üyelerine, MHP teşkilatına, Ülkü Ocaklarına, Kadın kollarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Ahmet Salman Yumuşak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek , “Sizleri tebrik ediyorum. Hayırlı başarılı çalışmalarınız olsun inşallah. Birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel işlerin altına imza atmayı Allah’ım bizlere nasip etsin. Cumhur ittifakının tüm temsilcileri hepinizden Allah razı olsun. Bu seçim çalışmasının hakkını verdiniz. Önce Allah sonra sizlerin gayretli çalışmalarıyla zafer el ettik. Kadın kollarımızın emekleri tartışılmaz. Ziyaretinizden dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim “ diye konuştu.

Tum Makaleyi Oku