Altan Tanrıkulu | 1-2 Temmuz EURO 2024 iddaa tahminleri

2 gunler önce 20

EURO 2024'te son 16 heyecanı tüm hızıyla devam ederken, yazarımız Altan Tanrıkulu 1-2 Temmuz maçlarıyla ilgili iddaa tahminlerini paylaştı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun Fransa - Belçika, Portekiz - Slovenya, Romanya - Hollanda ve Avusturya - Türkiye maçları iddaa tahmini ve yorumları;

Fransa - Belçika maçı iddaa tahmini

Turnuvanın favorilerinden Fransa grup maçlarında tutuk göründü. Bunda en önemli faktör Mbappe'nin burnunun kırıldığı Avusturya maçından sonra tam kapasite ile oynayamaması oldu. 
Kevin De Bruyne yönetimindeki Belçika ise kötü başladığı grubu Romanya'nın ardından ikinci tamamladı.
Lukaku, Griezmann, Rabiot, Dembele, Doku gibi yıldızların sahne alacağı maçta Fransa Mbappe faktörüyle ağır basıyor.

Tahmin: 1

Portekiz - Slovenya maçı iddaa tahmini

Milli Takımımız'a karşı oynadığı etkili futbolu Çekya ve Gürcistan maçlarında sergileyemeyen Portekiz'in amacı yıldızlarla dolu kadrosuyla Slovenya engelini aşıp çeyrek finale çıkmak. Cristiano Ronaldo'nun bitirici noktalarda henüz kendisini gösteremediği Portekiz'in karşısında Oblak'lı Slovenya sürpriz kovalayacak.

Tahmin: 1

Romanya - Hollanda maçı iddaa tahmini

Turnuvanın önemli sürprizlerinden birini yapıp grup lideri olarak Son 16 Turu'na kalan Romanya, açık futbol oynayan Hollanda karşısında da sürpriz bir sonuç alabilir. Uzatmaya kalmasını beklediğim maçta,  hücumdaki etkisine karşın savunmada hatalar yapan Hollanda'nın işi kolay olmayacak.

Tahmin: 0 ve Romanya

Avusturya - Türkiye maçı iddaa tahmini

Tüm Türkiye'nin nefeslerini tuturak beklediği maçta A Milli Takımımız hem çeyrek finale yükselmek hem de hazırlık maçında farklı yenildiği rakibinden rövanşı almak için sahaya çıkacak. Hakan Çalhanoğlu'nun yokluğunda Orkun Kökçü'nün ofansta Arda Güler'le birlikte takımımızı yönlendireceği maç fiziki mücadele açısından da oldukça zorlu geçecek.
Grubundan lider çıkan Avusturya'nın da bu maçta işi kolay olmayacak.

Tahmin: 2

Tum Makaleyi Oku