BAŞKAN AHMET SALMAN YUMUŞAK MAZBATASINI ALDI

4 haftalar önce 40

reklam

31 Mart Yerel Yönetim seçimlerinde Cumhur ittifakı Reyhanlı Belediye Başkanlığını kazanan Ahmet Salman Yumuşak elde ettiği seçim zaferinin ardından mazbatasını Hakim Fırat Karaalp’tan teslim alarak göreve resmen başladı.

Reyhanlı adliyesinde toplanan teşkilat mensupları ile vatandaşlar Belediye Başkanı Ahmet Salman Yumuşak’a yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Yumuşak, Belediye meclis üyeleriyle birlikte mazbataları teslim almasının ardından partili ve vatandaşların coşkulu sevgisi ile davul zurna eşliğinde Belediyeye kortej yürüyüşü ile geldi.

Reyhanlı belediyesi daire müdürleri ve personeli tarafından çiçekle karşılanan Belediye Başkanı Ahmet Salman Yumuşak ilgiden dolayı teşekkür etti.

Başkan Yumuşak Belediye balkonundan yaptığı açıklamasında; “Değerli hemşerilerim değerli Reyhanlılı kardeşlerim, dava arkadaşlarım, yol arkadaşlarım duygulanmamak elde değil iyi bir çaba sarfettiniz çok yoruldunuz emeğinize sağlık hepinizden Allah razı olsun. Dostlarım tüm görüşlere saygımız vardır. Ama Reyhanlı kazandı hayırlı olsun. Bende tüm Reyhanlı’nın Belediye başkanıyım. Söz verdim ve sözümde duracam Allah’ın izniyle. Bu arada beni yalnız bırakmayan Cumhur ittifakı ilçe teşkilatının tüm kademesine, bu dava için koşturan kim varsa aramızda sonsuz teşekkür ediyorum. Emniyet güçlerimize minnet borcumuz vardır. Onlar olmasa burada rahat bir şekilde bulunamazdık. Tüm Emniyet teşkilatına teşekkür ederim sağolsunlar. Sözün başı ve sözün sonu, kardeşiniz Ahmet Salman Yumuşak Cumhur ittifakı olarak kazanan Reyhanlı oldu. Bir daha söylüyorum kazanan Reyhanlı oldu. Bir daha söylüyorum kazanan Reyhanlı oldu. Hepinizden Allah razı olsun.” dedi.

Başkan Yumuşak makam odasında aile büyüklerinin ellerini öperek, duygusal anlar yaşattı.

Reyhanlı’da hizmetlerin aralıksız olarak süreceğini belirten Başkan Yumuşak, tebrikleri kabul ederek göreve başladı.

Tum Makaleyi Oku