F.Bahçe'ye Faslı hücum hattı için transfer harekatı!

2 gunler önce 13

Fenerbahçe'de forvet transferi için çalışmalar hız kazandı. Sarı-Lacivertliler, merakla beklenen golcü hamlesini bir an önce sonuçlandırmak istiyor.

Lewandowski, Lukaku, Morata... Fenerbahçe’nin gündemine dünyaca ünlü forvetler geldi. Ancak yönetim, en büyük ilerlemeyi farklı iki isimde kaydetti.

En-Nesyri talebi

2020’den beri Sevilla forması giyen En-Nesyri’nin Mourinho’nun talebiyle Sarı-Lacivertliler’in radarına girdiği kaydedildi. 27 yaşındaki yıldız, geçen sezon 16’sı La Liga’da olmak üzere 20 kez ağları havalandırdı.

İspanyol ekibinden ayrılması beklenen En-Nesyri için Sarı-Lacivertliler’in yanı sıra Mourinho’nun eski takımı Roma ve Suudi ekiplerinin devrede olduğu kaydedildi. Sevilla, 1 yıllık sözleşmesi kalan Faslı yıldız için 20 milyon Euro talep ediyor. Taraflar arasında menajerler vasıtasıyla pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.

İkinci bomba El Kaabi

Fenerbahçe Yönetimi, tek bir forvetle yetinmeyi düşünmüyor. Batshuayi’nin ayrılması ve Dzeko’nun da satılma ihtimali nedeniyle 2 golcüye imza attırmayı planlayan Sarı-Lacivertliler, El Kaabi’yle de görüşüyor. Faslı forvet, geride kalan sezonda Konferans Ligi’nde attığı 11 golle Olympiakos’un tarihindeki ilk Avrupa Kupası’nı kazanmasında büyük pay sahibi olmuştu. Sezonu 33 golle tamamlayan deneyimli forvetin sözleşmesi sona erdi.

Sarı-Lacivertliler’in, menajerlerin önerdiği El Kaabi’ye sıcak baktığı, görüşmelerde kısa sürede önemli mesafe katedildiği öğrenildi. Başarılı oyuncu 2021-23 yılları arasında ülkemizde Hatayspor forması giymiş ve 55 maçta 26 kez fileleri sarsmıştı.(Fanatik)
 

Tum Makaleyi Oku