Galatasaray'da 5 futbolcunun sözleşmesi yenilendi

1 hafta önce 19

İmza törenine Başkan Dursun Özbek ve Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur eşlik etti.

DURSUN ÖZBEK'İN DEMEÇLERİ

"Muslera, sadece sahada gösterdiği performansla değil, efendiliğiyle de tüm spor severlerin gönlünde taht kurmuş birisidir. Muslera 13 senedir sarı-kırmızılı forma için ter akıtmış, bir gün bile mücadeleden kaçmamış, takımımızın en önemli liderlerinden biridir. Bir yabancı değil, bizden biri. Kendisiyle sözleşme konusunda çok kısa konuştuk. İkiletmedi "Sen ne diyorsan, öyledir" dedi. İlerleyen süreçte camiamızın içinde devam etmesini planlıyoruz. Kendisine teşekkür ediyorum."

"Lucas Torreira takımımızın enerji küpü, orta sahamızın dinamosu. Bugüne kadar elde ettiğimiz başarılarda büyük katkısı var."

"Kaan Ayhan kardeşim, her zaman göreve hazırdır. İhtiyaç olduğunda her pozisyonda oynayıp, aklını ve kalbini kullanan çok değerli bir sporcumuz. Kısa sürede yıllardır bu takımın formasını giyiyormuşçasına bir performans sergiledi."

"Sevgili Barış, Türk futbolunun son dönemdeki yükselen yıldızı. Sokaklarda top oynayan çocuklar gol attıktan sonra artık "Barış Alper" diye sevinmeye başladı."

"Abdülkerim Bardakçı... Kimileri sana burun kıvırdı, biz senden hiç şüphe etmedik. Sen de performansınla birçok kişiyi düşüncelerine pişman ettin."

ERDEN TİMUR: "HEPSİNİN YERİ BENDE FARKLI"

"Allah kimsenin kalbine boş yere tutku koymaz. 2 yıldır beraberiz ama uzun yıllardır beraberiz gibi geliyor. Bir şeyin derinliği sadece zaman değil. Zaman takvimden ibaret. Hepsinin yeri bende farklı. Takımdaki birlikten de öte Aslan gibi kalpleri var bütün oyuncuların." ifadelerini kullandı.

Tum Makaleyi Oku