''Gurur meselesi yapıyoruz''

2 gunler önce 16

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024'te çeyrek finale yükseldiğimiz Avusturya maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Vincenzo Montella, tarihi bir zafere imza attıklarını dile getirirken, Hollanda maçına da çok iyi hazırlanacaklarını söyledi.

Mücadeleyi değerlendiren Montella ''Tarihi bir sonuç aslında. Çünkü 2008'de son 16'ya kalınmıyordu. Aslında biz 2008'i yakalamış bulunmaktayız'' ifadelerini kullandı.

Bazı şeyleri gurur meselesi yaptıklarını da söyleyen Montella ''Bugün bir kez daha fazlasıyla gıururlanıyoruz. Gurur meselesi yapıyoruz. Adım adım ilerliyoruz. Rakibimiz Hollanda güçlü ama bu galibiyette yürekle oynayan bir takımımız var. 4 günümüz var. Hem enerjimizi toparlayacağız hem de hazırlığımızı yapacağız'' dedi.

Oyuncularını da tebrik eden Montella, ''Yorgunuz biraz. Bu maç çok önemliydi. Takım ruhunu son dakikaya kadar yansıttık. Bu takım ruhunu ilk gördüğüm maç Hırvatistan deplasmanıydı. Oyuncularım için çok mutluyum. Bizi takip eden milyonlarca insanımızı canı gönülden kutlarım. Belki ilk maçlarda takım ruhunda aksaklıklar vardı ama bu maç itibarıyla takım ruhunu tekrar ortaya koyan oyuncuları tebrik ediyorum'' şeklinde konuştu.

???????? Maç sonu zafer üçlüsüpic.twitter.com/wcU2hpuPBg

— Futboo (@FutbooCom) July 2, 2024
Tum Makaleyi Oku