Merkür Retrosuna Hazır Olun! 1-7 Nisan Haftalık Burç Yorumları

1 ay önce 25

Haftalık burç yorumları yazımıza başlamadan önce bu hafta genel olarak gökyüzünde olacaklara bakalım. 1 Nisan’da Merkür gerilemeye başlıyor ve iletişimde gecikmelere yol açıyor. Özellikle İkizler, Başak, Yay, Balık ve Aslan bu gerilemeden etkilenecek. Bu dönemde iletişim, seyahat ve teknoloji gibi alanlarda karışıklıklar ve gecikmeler yaşamayı bekleyin. Mümkünse bu alanlarla ilgili değişikliklerden uzak durun. Ayrıca Güneş’in Kuzey Düğümü ile kavuşumu burçların çoğunu kararlı bir şekilde geleceğe yönlendiriyor. O halde vakit kaybetmeden haftalık burç yorumları yazımıza geçelim.

Koç
Haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları yazımıza öncü burcumuz ile başlıyoruz. Bu hafta bazı kozmik olaylar sizi bekliyor olacak. 1 Nisan’da Merkür gerilemeye başlayacak. Bugün ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilir ve hatta bazı insanlarla ilişkinizi kesebilirsiniz. Ne olursa olsun, hafta ilerledikçe hayatınızda yeni bir döneme giriyorsunuz çünkü Güneş, Kuzey Düğümü ile birleşecek! Yakınlarınızdaki bazı insanları size karşı kötü niyetleri olduğunu göreceksiniz.

İletişim alanında bazı zorlanmalar yaşayacaksınız. Özellikle teknolojik aletlerde sorunlar ortaya çıkacak. Genellikle düşündüğünü açıkça ifade eden bir burçsunuz, ancak bu hafta sözlerinizi nasıl kullandığınıza dikkat etmezseniz sıkıntıya düşebilirsiniz. Paniklemek için bir sebep yok, ancak kesinlikle konuşmadan önce düşünmelisiniz. Diğer konuları kenara bırakırsak bu hafta aşk hayatınız harika geçecek. Pazartesiye mutlu başlıyorsunuz. Sevdiğinizle güzel zamanlar geçireceksiniz gibi görünüyor.

Boğa

Haftalık burç yorumları

Beklenmedik, ani değişimlere hazır olmanız gereken bir haftaya hoşgeldiniz. Ne yazık ki, hayatınızın birçok alanında değişimler sizleri bekliyor. Özellikle ailenizle alakalı duygusal konularda bazı geçişlere hazırlıklı olmalısınız. Eğer bu yeniliklere daha iyi hazırlanmak istiyorsanız bir Balık burcu ile vakit geçirin. Onlar size nasıl davranmanız ya da davranmamanız gerektiği konusunda akıl verecektir.

Bazı kişiler hayatınızdan çıkabilir. Bu durum ne kadar sinir bozucu olursa olsun, sonunda hoşunuza gideceğini fark edeceksiniz. Çünkü bu insanlar artık size bir şey katmıyor. Gökyüzü bu hafta size “Yavaş olun!” diye bağırıyor adeta. Eğer vücudunuzu dinlemez ve kötü hissetmenize rağmen her işe koşmaya devam ederseniz, önümüzdeki bayramı hasta geçirirsiniz. Bizden söylemesi.

İkizler

Haftalık burç yorumları

Bu hafta, İkizler burcu iletişim gezegeni Merkür’den etkileneceksiniz. 1 Nisan’da, Merkür geri gitmeye başlıyor ve önümüzdeki üç hafta boyunca her insan bundan etkilenecek. Bu enerji sizin için pek de sorun olmayacak gibi görünüyor sevgili İkizler.

Bu hafta dikkat etmeniz gereken en öncelikli konu kariyer. İş yeriniz bayramdan sonra küçülmeye gitmeyi planlıyor olabilir. Bazı iş arkadaşlarınız yanınızdan ayrılacak. Onlardan biri olmamak için normalden biraz daha fazla çalışmanız gerekebilir. Ayrıca ağzınızdan çıkanlara dikkat etmek isteyeceksiniz çünkü iş yerinde bazı dedikodular dönebilir. O yüzden kiminle, ne konuştuğunuza dikkat etmekte fayda var. Aşk konusunda bu hafta yeni, özel biriyle tanışabilirsiniz. Mutluluk ve huzur, aşk hayatınızı süsleyecek.

Yengeç

Haftalık burç yorumları

1 Nisan’da yaşanacak Merkür gerilemesi ile iletişim konusunda sorunlar yaşayacaksınız. Özellikle açık iletişim kurmazsanız, bu süreçte çok zorlanır ve sevdiklerinizle aranızı bozarsınız. Şu anda ani aldığınız bütün kararlardan pişman olacaksınız. Bir adım atmadan önce düşünün. Duygularınızın sizi etkilemesine izin vermeyin. Ayrıca şunu da eklemeden geçmeyelim, bu aralar kaba müşterileri üzerinize çekiyorsunuz. O yüzden karşınızdakinin dediğinizi net bir şekilde anlamasına izin verin.

Sabırlı olun, nazik olun ve her ikisi de çok zor gibi görünüyorsa, arkadaşlarınızla sohbet edin. Aşk konusuna gelirsek bu hafta dikkatli olmak isteyeceksiniz. Haftanın başlarında bazı konularda anlaşmazlık olabilir. Tartışmaları çözmek istiyorsanız, haftanın sonunda fikrinizi açıkça ifade etmelisiniz. Bu hafta aile üyelerinizle ilişkilerinizde iyileşme olacak.

Aslan

Haftalık burç yorumları

Bu hafta Aslan burcu için oldukça yoğun bir dönem olacak. Aniden başlayan öz aydınlanma süreciyle uğraşırken, Merkür retrosuna pek dikkat etmeyeceksiniz gibi görünüyor. Hatta, Merkür retrosuyla ilgili iletişim hataları, kaderinizle ilgili radikal gerçekleşmeleri tetikleyebilir! Belki bir işe başlarsınız, bir ilişkiye adım atarsınız, evinizde yeniden düzenlemelere gidersiniz veya çantanızı alıp kapıyı çarparsınız, bir daha geri dönmemek üzere. Ne yaparsanız yapın, içiniz rahat olsun çünkü sizin için hayırlı olacak. Bu hafta boyunca güzel bir gelecek planlama isteği hissedeceksiniz. Haftanın sonuna doğru, karşılıklı sevgi de artacak ve hayatta rahatlamış hissedeceksiniz. Tutkulu bir romantik hafta sizi bekliyor. Bu güzel enerjiyi bütün Nisan ayını mutlu geçirmek için kullanın.

İlginizi çekebilir:

Çin Yeni Yılı Nedir? 2024 Ejderha Yılına Dair Bilmeniz Gerekenler

Başak

Haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları yazımıza devam ediyoruz. Diğer burçlar bu hafta kişisel aydınlanmalar yaşıyor, gelecek için önemli kararlar alıyor ve yaklaşan güneş tutulmasıyla yeni başlangıçlara hazırlanıyorlar. Ancak siz olabildiğince bunlardan uzak durmalısınız. 1 Nisan’da, Merkür geri harekete geçiyor ve bir sonraki üç hafta boyunca iletişim ve teknoloji konularında zorluklar sizleri bekliyor. Bu sıralar büyük adımlar atmak, yeni başlangıçlar yapmak size uygun değil.

Bu hafta kendinize dikkat etmek isteyeceksiniz. Mümkün olduğunca zamanınızı yalnız geçirin. Herhangi bir şeye tepki vermeden önce derin bir nefes alın ve 10’a kadar sayın. Arkadaşlıklar bazen biter ve bazen ayrılıklar olması gerekir, ancak bu sizin kararınız olmalı, iletişim sorunlarının rastgele sonucu değil. Faturalar, krediler, ödeme planları, ipotek, banka hesapları, her türlü finansal konuda ciddi olarak düşünmelisiniz. Yoksa bazı yanlış belgeler ya da hatalar ortaya çıkabilir.

Terazi

Bu hafta Terazi burcu için yoğun ve duygusal bir zaman olacak gibi görünüyor. Öncelikle, derin bir rahatsızlık hissiyle karşı karşıya olabilirsiniz. Bu hafta, Merkür retrosu, en yakın ilişkilerinizde alışılmadık tartışmalar ortaya çıkarabilir. Ayrıca yakınlarınızın sinirli tarafına da şahit olabilirsiniz. Küçük olaylar bile bir çığ gibi büyüyecek. Eğer siz de sinirinize hakim olamazsanız gerileme döneminde birçok yakınınızla yolları ayırmanız gerekebilir. Ancak sizi uyarıyoruz, bundan sonradan pişman olacaksınız. Bu üç hafta boyunca olayları alttan almaya çalışın.

Her şeye rağmen aşk ilişkileri açısından ise hoş bir hafta geçireceksiniz gibi görünüyor. Haftanın başında karşılıklı sevgi ve mutluluk kapınızda olacak. Canlı bir kişiliğe sahip biri aşk hayatınızda size yardımcı olabilir.

Akrep

Bu hafta, iletişim sorunları sizi de etkileyecek. Bu durum özellikle sizin tarafınızda olacak. İnsanları anlamakta zorlanacaksınız. Ayrıca üzerinize alınmaya da müsaitsiniz. Bu gerileme ortamını daha kolay geçirmek için insanlarla konuşurken onları doğru bir şekilde anladığınızdan emin olun. Konuşurken ağzınızdan çıkanlara da dikkat edin, çünkü bu sıralar insanlar çok sinirli. İş hayatında iş arkadaşlarınızın da biraz daha fazla gergin olduğunu hissedebilirsiniz. En iyisi etliye sütlüye bulaşmamak.

Bu hafta mutlaka doktorunuza gidip kan tahlili yaptırmak isteyeceksiniz. Özellikle kadın hastalıkları için bir kadın doğum uzmanına başvurun ve detaylı bir tetkik yaptırın. Bu hafta aşk ilişkilerinde ölçülü olmalısınız. Kararlar alırken karşılıklı fikirlerinizi tartışın. Haftanın sonunda hayatınızda istediğiniz değişiklikleri başarabilirsiniz.

Yay

Bu hafta, Yay burcunu bekleyen birkaç zorluk var. Hayatın ritmi bazen ağır gelebilir, özellikle de son zamanlarda yaşadığınız belirsizliklerin ortasında. Yay burçları sıkılmaktan hoşlanmazlar ve durağan bir ortamda sıkıştıklarında kaos yaratma eğilimindelerdir. 1 Nisan diye insanlara şaka yapmaya çalışmayın, çünkü şakalarınız başkaları tarafından hakaret olarak algılanacak.

Şu anda yapabileceğiniz en iyi şey, bir Akrep burcu ile arkadaş olmaktır. Onun dışında kimse sizin enerjinizle başa çıkacak doğru zihinsel alanda değil. İnsanlarla tartışmalara girmemek en iyisi, çünkü herkes birbirini yanlış anlıyor. Aşk ilişkilerinde bu hafta sizi güzellikler bekliyor. Sevdiklerinizle güzel bir gelecek için çalışmalara başlıyorsunuz. Ancak, haftanın sonunda aldığınız bazı ailevi haberlerden sonra huzursuz hissedebilirsiniz.

Oğlak

Bu hafta Oğlak burcu oldukça ilginç ve etkileyici bir döneme giriyor. Büyük bir güneş tutulmasına doğru ilerliyoruz. Bu hafta, etrafınızdaki diğer insanların aydınlanmalar yaşadığı veya çöktüğü bir dönemde sizi iyi hissettirecek bir Ay’ın etkisi altındasınız. Bu hafta evdeki gerilim, Merkür retrosu ile biraz daha artacak gibi görünüyor. Özellikle insanlara neler söylediğinize dikkat edin. Hele ki, patronunuzla konuşurken ağzınızdan çıkan sözleri iyi takip edin, yoksa iş yerinde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Merkür gerilemesinin etkisi ile bu durum işten ayrılmaya kadar gidebilir.

Oğlaklar, bu hafta aşk ilişkileriniz iyi görünüyor. Sadece gereksiz çatışmalardan kaçınmak isteyeceksiniz. Konuları çözmenin anahtarı iletişimdedir. Bu hafta partnerinizle kaliteli zaman geçireceksiniz. İyi haftalar.

Kova

Kova burcu için bu hafta oldukça heyecan verici ve dönüştürücü olacak. Ay, Kova burcuna geçiş yapıyor. Bu da sizin için oldukça olumlu bir zaman dilimini işaret ediyor. Kendi kimliğinizle ilgili bir rahatsızlık hissedebilirsiniz, birkaç yıl daha bu duyguyu hissetmeye devam edeceksiniz. Merkür gerilemesinin etkisini daha kolay atlatmak için sevdiğiniz birkaç kişiyi yanınıza alın ve uzaklara seyahat edin.

Teknoloji bu hafta biraz sıkıntılı olabilir. Özellikle telefonunuzda yaptığınız her şeyi iki kere kontrol edin. Yeni telefon almayı düşünüyorsanız, bu hafta onun için uygun değil. Haftaya aşk hayatınıza hüzünlü bir ruh haliyle başlayabilirsiniz. Kendinizi hak ettiğiniz ilgiyi görmüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu hafta partnerinizin söylediklerini dinlemeye ve anlamaya çalışmalısınız. Haftanın sonuna gelindiğinde, her şey yoluna girecek gibi görünüyor.

İlginizi çekebilir:

Astroloji Meraklılarının Mutlaka Göz Atması Gereken En İyi 9 Uygulama

Balık

Haftalık burç yorumları yazımızı Balık burcu ile bitiriyoruz. Merkür geri gidiyor, bu yüzden başkalarıyla yapılan konuşmalara şu anda fazla önem vermeyin, sizi yanlış anlayacaklar.. Ama başka türlü, haftanız oldukça harika olacak gibi görünüyor. Finansal konulara odaklanma bu hafta da devam ediyor çünkü Merkür geri gidiyor. Bir harcama yapmadan önce mutlaka paranızı kontrol edin. Gerekirse bir finans defteri tutmak isteyebilirsiniz. Ne kadar sıkıcı olursa olsun, tüm makbuzlarını çıkarıp nerede ne harcadığınız bakmalısınız. Yoksa bir anda parasız kalabilirsiniz.

Balık burcu, bu hafta aşk konusunda daha iyi zaman geçirecek. Eğer bekarsanız kendinize bir anda randevuya çıkarken bulabilirsiniz. Eğer bir ilişki içindeyseniz partnerinizin sağlığına dikkat etmenizi öneriyoruz. Onun dışında mutlu olacak ve haftanın sonuna doğru aşk hayatınızda hoş deneyimler yaşayacaksınız.

Tum Makaleyi Oku