Retroya Sayılı Günler Kaldı! Merkür Gerilemesinden En Çok Etkilenecek Burçlar

1 ay önce 26

Tabiatın döngüsü içinde her bir gezegenin gerileme dönemleri, astrolojik olarak yaşamımızı etkileyen önemli zaman dilimlerinden biri. Bu dönemlerde iletişim, seyahat ve teknoloji gibi alanlarda karışıklıklar ve gecikmeler yaşanabilir. Merkür’ün gerilemesi, bu etkilerin en yoğun hissedildiği zamanlardan biridir. 1 Nisan’da başlayacak olan Merkür gerilemesi, özellikle burçları farklı şekillerde etkileyecek. Merkür’ün gerilemesinden en çok etkilenecek 5 burç, bu dönemde nelerle karşılaşabilir, nasıl hazırlıklı olmalıdır? İşte Merkür gerilemesinden en çok etkilenecek burçlar 👇

Bu haftalık burcunuzu okumadıysanız:

Ay Tutulmasına Hazır Olun! 25-31 Mart Haftalık Burç Yorumları

1. İkizler
Merkür gerilemesinden en çok etkilenecek burçlar

Merkür’ün yönettiği burç olan İkizler, gerilemenin etkilerini diğerlerine göre daha şiddetli bir şekilde hissedecek. Bu dönemde kendinizi çok fazla yanlış anlaşılıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ayrıca teknolojik cihazlarınızda bazı arızalar yaşanabilir. Özellikle burcunuzun hızlı yanını bir kenara bırakıp sabırlı olmayı öğrenmeniz gerekecek. B dönem, sizin için özellikle sosyal ve profesyonel durumlarda konuşmadan veya hareket etmeden önce yavaşlama ve düşünme zamanıdır sevgili İkizler.

2. Başak

Merkür gerilemesinden en çok etkilenecek burçlar

Merkür’ün yönettiği bir diğer burç olan Başak, detaylara gösterdiği titizlik ve derin düzen ihtiyacıyla tanınıyor. Merkür’ün gerilemesi çoğu zaman Başak burcu için önemli olan rutini bozar ve beklenmedik olaylar yaşanmasına neden olur. Planlarınız ters gidebilir, net olduğunu düşündüğünüz durumlar bulanıklaşabilir. Bu dönem sizin için kendinizi bırakmayı, her şeyi kontrol edemeyeceğinizi ya da kontrol etmeniz gerekmediğini öğrenmeniz için harika bir fırsat.

3. Yay

Merkür gerilemesinden en çok etkilenecek burçlar

Yay burçları özgürlüklerini severler ve çoğu zaman seyahatten keyif alırlar. Ancak Merkür’ün gerilemesi seyahat planlarınızı engelleyebilir, gecikmelere, iptallere veya yanlış iletişimlere yol açabilir. Yay burcu insanları, bu dönem sabır ve uyumu öğrenmeniz gerekecek.

4. Balık

Sezgi ve duygularla derinden bağlantılı bir burç olan Balık, Merkür gerilemesinden en çok etkilenecek burçlar arasında. Bu dönemde her açıdan yanlış anlaşılmaların kurbanı olacaksınız. Bu süre zarfında içgüdülerinizi korku veya kaygıdan ayırt etmekte de zorlanabilirsiniz. Bu gerileme, Balık burçlarını regüle etmesi ve kendi duygularını, dış etkenlerden ayırmaları için bir sınav olacak.

5. Aslan

Aslan’lar açık ve doğrudan iletişime önem veren burçlardır. Merkür gerilemesi sırasında, kendilerini ifade etmeye olan olağan güvenleri, yanlış yorumlamalar veya gecikmeler nedeniyle azalabilir. Teknolojideki aksilikler sosyal yaşamlarını da bozabilir. Aslan burcu insanları için bu dönem, bazen sessiz kalmanın ne kadar güçlü olduğunu anlamalarına yardımcı olacak.

Tum Makaleyi Oku