Uçakta kaybolan kedisini sokak sokak gezerek arıyor

1 gun önce 16

Öğretmen Emine Saynur Peker, yavruyken sokakta bulduğu ve 1 yaşına kadar büyüttüğü kedisi Mila’yı Kurban Bayramı’nda ailesinin yanına giderken bindiği Antalya uçağında kaybetti. Hava yolu firmasından şikayetçi olan Peker, günlerdir sokak sokak gezerek kedisini arıyor.

Uçakta kaybolan
kedisini sokak sokak gezerek arıyor - 1

Mardin’de öğretmenlik yapan Emine Saynur Peker, uçakta kaybolan kedisini arıyor.

Uçakta kaybolan
kedisini sokak sokak gezerek arıyor - 2

Mardin’de öğretmenlik yapan Emine Saynur Peker, Kurban Bayramı tatilinde memleketi Afyonkarahisar’a gitmek için özel firmaya ait Diyarbakır-Antalya uçağına bindi.

Yavruyken sokakta bulduğu ve 1 yaşına kadar beslediği Mila isimli tekir cinsi dişi kedisini de yanına alan Peker, uçağa binerken kedisini taşıma çantası içinde görevlilere teslim etti.

Uçakta kaybolan
kedisini sokak sokak gezerek arıyor - 3

Antalya Havalimanı’na indiğinde kedisini ve bagajını almak için bekleyen Peker, kapısı açık halde getirilen taşıma çantasını boş görünce kedisinin başına bir şey geldiğini anladı.

Görevlilere kedisinin nerede olduğunu soran Peker, apronda kaybolduğu bilgisini aldı.

Uçakta kaybolan
kedisini sokak sokak gezerek arıyor - 4

KEDİDEN 2 HAFTADIR HABER YOK

Hava yolu firması yetkilileriyle görüşen Emine Saynur Peker, bir süre havalimanında kedisini aradı ancak sonuç alamadı.

Görevlilerden güvenlik kameralarının incelenmesini isteyen Peker’e, kameralardan da kedinin nereye gittiğinin görülmediği cevabı verildi.

Uçakta kaybolan
kedisini sokak sokak gezerek arıyor - 5

Havalimanındaki polis merkezine giderek durumu anlatan ve şikayetçi olan Emine Saynur Peker, aradan geçen 2 haftaya rağmen kedisini bulamadı.

Kedisine ulaşamadığı için günlerdir ağladığını belirten Peker, Antalya’da sokak sokak gezip, kedisinin afişlerini dağıttığı vatandaşlardan destek isteyerek aramaya devam ettiğini söyledi.

Uçakta kaybolan
kedisini sokak sokak gezerek arıyor - 6
Uçakta kaybolan
kedisini sokak sokak gezerek arıyor - 7
Tum Makaleyi Oku