Çeşme'de yakınlaşma! Doğukan Güngör ve Aleyna Kalaycıoğlu sarmaş dolaş yakalandı

2 gunler önce 18

02.07.2024 - 16:37 | Son Güncellenme: 02.07.2024 - 16:37

Oynadığı dizide canlandırdığı karakter ile dikkatleri üzerine çeken Doğukan Güngör, çekimlerin ara vermesiyle birlikte soluğu Çeşme'de aldı. Ünlü isim, plajda Survivor'un fenomen yarışmacılarından Aleyna Kalaycıoğlu ile objektiflere yansıdı.

1/6 Çeşmede yakınlaşma Doğukan Güngör ve Aleyna Kalaycıoğlu sarmaş dolaş yakalandı

Son zamanların popüler isimlerinden biri olan Doğukan Güngör, oyunculuk kariyerinin yanında özel hayatıyla da sık sık magazin gündeminde adından söz ettiriyor.

2/6 ÇEŞMEYE GİTTİ

ÇEŞME'YE GİTTİ

Rol aldığı dizinin sezon finali yapmasının ardından boş vaktini tatil yaparak değerlendiren ünlü oyuncu, Çeşme'yi tercih etti.

3/6 BUNU YAYINLAMAYALIM

"BUNU YAYINLAMAYALIM"

Geçtiğimiz mayıs ayında dansçı Aleyna Yalçın ile ‘Etiler’de görüntülenen isim, Yalçın’a sarılırken yakalanmıştı. Güngör, görüntülerin yayınlanmasını istemeyerek "Bunu yayınlamayalım. Başka röportaj yapalım ama bunu yayınlamayalım" demişti.

4/6 TİYE ALMIŞTI

TİYE ALMIŞTI

Görüntülerin ardından açıklama yapan Güngör, Aleyna Yalçın ile sadece arkadaş olduğunu, paniklediği için de öyle tepkiler verdiğini söylemiş ve dizide abisi Mustafa'yı canlandıran Emrah Altıntoprak ile sosyal medyadan olayı tiye alan bir video yayınlamıştı.

5/6 ALEYNA KALAYCIOĞLU İLE GÖRÜNTÜLENDİ

ALEYNA KALAYCIOĞLU İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Şimdilerde Çeşme'de güneşin tadını çıkaran Güngör, Gazete Magazin'de yer alan habere göre, bu sene Survivor All Star'da yarışan ve sık sık gündeme gelen Aleyna Kalaycıoğlu ile görüntülendi.

6/6 YENİ BİR AŞK DOĞUYOR

"YENİ BİR AŞK DOĞUYOR"

Güngör ve Kalaycıoğlu'nun sarmaş dolaş halleri objektiflere yansıdı. Bu görüntülerden sonra sosyal medyada 'Yeni bir aşk doğuyor' yorumları gelmeye başladı.

Tum Makaleyi Oku