Sevgilisiyle Görüşmesine İzin Vermedikleri İçin Kendi Ailesinin Ölüm Emrini Veren Erin Caffey’nin Sıra Dışı Hikayesi

2 gunler önce 20

Yanlış bir insanla ilişki yaşamak bazen size bazen de etrafınızdaki kişilere ciddi zararlar verebilir. Ne var ki yanlış ilişkilerin sonu, bazen çok daha trajik ve korkunç şekilde bitiyor. İşte Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Caffey ailesi bu durumun en çarpıcı örneklerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. 2008 yılında, o zaman 16 yaşında olan Erin Caffey isimli 16 yaşındaki kız, Charlie Wilkinson adındaki 18 yaşındaki gençle ilişki yaşamaya başladı. Ancak ailesi, bu gencin pek de güvenilir bir insan olmadığını düşünüyordu. Bu sebeple kızlarının erkek arkadaşı ile görüşmesini yasakladılar. Ancak bu kararları hayli trajik ve korkunç bir öykünün ortaya çıkmasına neden olacak, 5 kişilik Caffey ailesinin 3 mensubu acımasız bir şekilde öldürülecekti! Cinayet planın arkasında ise Erin Caffey vardı! İşte sevgilisiyle görüşmesine izin vermedikleri için ailesinin ölüm emrini veren Erin Caffey’nin sıra dışı hikâyesi.

Penny ve Terry Caffey çifti Tyler, Matthew ve Erin isimli üç çocukları ile birlikte mutlu bir yaşam sürüyordu

Ancak Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletindeki küçük bir kasabada yaşayan Caffey ailesinin mutlu yaşamı, 2008 yılında sona erecekti. Aile, tarihe geçen korkunç ve oldukça ilginç bir cinayet olayının kurbanı olacaktı.

Çiftin o zamanlar 16 yaşında olan Erin isimli kızı, yarı zamanlı garson olarak çalıştığı bir restoranda Charlie Wilkinson isimli bir gençle tanıştı

18 yaşındaki Wilkinson ile Erin Caffey arasındaki ilişki kısa sürede ciddileşti. İkili, birbirlerini ruh eşi olarak görüyor, küçük yaşlarına rağmen ileride evlenme planları yapıyordu. Ancak Penny ve Terry Caffey çiftinin kızlarının yeni ilişkisin onaylamamak için oldukça geçerli sebepleri vardı.

Penny ve Terry Caffey, kızları Erin’in Charlie Wilkinson ile görüşmesini yasakladı

Erin Caffey

Çünkü genç adamın pek çok aile tarafından hoş karşılanmayacak özellikleri ve alışkanlıkları vardı. Erin ile anne ve babası arasındaki şiddetli tartışmaların kökeninde de bu yasak yer alıyordu. Ancak genç kızı ebeveynlerini dinlemek niyetinde değildi, dahası oldukça korkunç bir planı vardı.

Erin Caffey, sevgilisiyle görüşmesine izin vermeyen anne ve babasını öldürmeye karar verdi!

Charlie Wilkinson

Bu sayede uyması gereken bir yasak kalmayacak, hayalini kurduğu mutlu yaşama adım atabilecekti. Ona göre Wilkinson ile birlikte olabilmenin tek yolunun ailesini ortadan kaldırmaktı. Erin Caffey, Charlie Wilkinson ve arkadaşı Charles Waid ile birlikte bir cinayet planı hazırladı. Korkunç planını 2008’in mart ayında devreye soktu.

Cinayet gecesi Charlie Wilkinson ve arkadaşı Charles Waid, Caffey ailesinin evine gizlice girdi

Erin Caffey ve Waid’in kız arkadaşı ise dışarıda bekliyordu. Genç âşıkların planı Penny ve Terry çiftini öldürmekti. Ancak Wilkinson eve girmeden önce kız arkadaşına, “tanık kalmaması” için kardeşlerini de öldürmeleri gerektiğini söyledi. Erin’in yanıtı ise “Umurda değil, yapmanı gerekeni yap.” oldu.

Caffey çiftinin yatak odasına yönelen Charlie Wilkinson uyuyan çifte yanında getirdiği tabancayla ateş açtı

Penny Caffey olay yerinde hayatını kaybetti. Terry Caffey ise kendinden geçmişti. Katil, her ikisinin de öldüğünü düşünerek yatak odasını terk etti. Ancak evde iki görgü tanığı daha vardı: 8 yaşındaki Tyler ve 13 yaşındaki Matthew.

Acımasız katil, kız arkadaşının kardeşlerini de gözünü kırpmadan öldürdü!

 Erin Caffey

Görev tamamlanmış, genç âşıkların görüşmesinin önündeki engel ortadan kalkmıştı. Charlie Wilkinson ve Charles Waid evdeki bir miktar parayı ve değerli eşyaları aldıktan sonra mobilyaları ateşe vererek dışarı çıktı.

Ailesinin ölüm emrini verdikten sonra yeni bir hayat başlama umuduyla olay yerinden uzaklaşan Erin Caffey’nin hesaba katmadığı bir şey oldu

 Erin Caffey

Öz babası Terry Caffey çok sayıda kurşun yarasına rağmen hayatta kalmayı başarmış, güçlükle de olsa yanan evden dışarı çıkabilmişti. Olay yerine gelen polislere katilin kim olduğunu söyleyebilecek durumda değildi. Ancak iyileşmesi fazla sürmeyecekti!

Charlie Wilkinson, Charles Waid ve Erin Caffey korkunç cinayet olayının üzerinden çok geçmeden yakalandı

 Erin Caffey

Caffey, ilk etapta erkek arkadaşı tarafından kaçırıldığını, cinayetlerle bir ilgisi olmadığını söyledi. Öte yandan Wilkinson ve Waid cinayet planının sorumlusu olarak 16 yaşındaki kızı gösteriyordu. Erin ise kısa süre sonra çözülecek, böylece korkunç olayın ardındaki beynin kendisi olduğu da ortaya çıkacaktı. Tüm ailesini öldürmesi için erkek arkadaşını ikna eden ve annesi ile iki kardeşinin yaşamını kaybetmesine neden olan kişi Erin Caffey’den başkası değildi.

Caffey, Wilkinson ve Waid cinayet suçlamasıyla yargılandı ve ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı

 Erin Caffey

Wilkinson ve Waid şartlı tahliye imkanı olmaksızın müebbet hapis cezası aldı. Korkunç cinayetlerin azmettiricisi olan Erin Caffey de ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Ancak 40 yıl sonra şartlı tahliye başvurusunda bulunabilecek. Erin’in babası Terry Caffey ise ailesini yok eden kızı ile görüşmeye devam ediyor, kızının cinayetin planlayıcısı olduğunu ise reddediyor.

Kaynak: 1

Tum Makaleyi Oku