Sevgiliye Söylenecek Anlamlı, Güzel Ve Romantik Sözler

2 gunler önce 20

Her insan hayatta seveceği, hatta aşık olabileceği en az bir insana rastlar. Bir insanı sevdikten sonra kişinin tüm dünyası değişmeye başlar ve her şey çok daha iyi hissettirir. Ancak her zaman sevgiliye, sevildiğini hissettirmek önemlidir. Kimileri bunu hediye alarak, kimileri gülümseyerek, kimileri ise güzel sözler söyleyerek yapar. Sevgilisine güzel sözler söylemek isteyenler için “sevgiliye anlamlı sözler” adı altında aşkı ve sevgiyi hissettirecek sözleri bir araya getirdik. İşte sevgiliye anlamlı sözler.

Ayrıca bu içeriğe bakmak isteyebilirsiniz: “Aşk Sözleri: Duygularınıza Tercüman Olacak En Romantik Sözler”

Sevgiliye anlamlı sözler
sevgiliye anlamlı sözler

Sizler için sevgiliye söylenecek anlamlı sözleri bir araya getirdik. İşte sevgiliye anlamlı sözler.

Seninle geçirdiğim her an, hayatımın en güzel anıları arasında yer alıyor.

Seninle beraberken zaman duruyor, sadece seninle doluyor.

Hayatımda olduğun için şanslıyım ve sana her gün teşekkür ediyorum.

Senin sevginle, kalbimde sonsuz bir bahar yaşıyorum.

Seninle her an, bir peri masalının içindeymiş gibi hissediyorum.

Okyanusta ölmez de insan, gider bir kaşık sevdada boğulur.

Aşk özgürlüğü seven bir kuş gibidir, kontrole tahammül yoktur. Aşk, çok zorlarsanız, parmaklarınızdan kolayca kayabilecek bir balık gibidir. Aşk güven üzerine kuruludur, onu güçlü ve sadık kılmanın tek yolu budur. İkimiz de bu yolu seçip mutluluğumuza ulaştık sevgilim. Bana her zaman güvenebilirsin!

Aşk görülemez, sadece hissedilebilir diyorlar. Fakat yanılıyorlar. Gözlerinde gerçek aşkı defalarca gördüm. Ve hayatım boyunca gördüğüm en güzel şey buydu.

Sen bazen en zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen yaşanacak hayatın cesaret verecek mutluluk yani, sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeni.

Bana katıldığın her yeni gün bir öncekinden daha güzel geçiyor. Güzelliğin ömrüme yansıyor.

Yanaklarına düştüğünde kıskandığım tek şey gözyaşın. Bu yüzden onlara sahip çık. Sen benim bu dünyada sahip olduğum tüm güzel şeylerin başlangıcısın.

Bütün rüyalarım seninle, gerçeklerim ise bir tek senin düşüncelerin. Her zaman diliminde kalbimde ve aklımdasın bu aklından hiç çıkmasın.

Sen benim bitiremediğim tüm cümlelerimsin.

Her sabah gözlerimi sana açmak istiyorum. Kalbime girdiğin ilk günden beri sana uyanmalarım hiç değişmedi.

Farz et ki bu aşk adını kalbime mühürledi, adını dilimde sakladı.

Bir ömrüm daha olsa seni daha erken bulurum. Geçirdiğimiz tüm yıllar saatlere, günlere saniyelere dönüşüyor. Seni sevmeye doyamıyorum.

Hayatıma gel. Seninle yaşamak da ölmek de kutlu günüm olur sevgilim.

Eskiden şiirler manasız gelirdi. Yağmur canımı sıkar, yeni doğan gün bir anlam ifade etmezdi. Şimdi senin varlığın başlı başına bir şiir, aşkın şair etti beni. Yağmurda seninle dans etmek, her yeni sabaha seninle uyanmak istiyorum sevgilim. Kalbinden daha konforlu hiçbir yerde bulunmamıştım bugüne kadar.

Seninle her an, bir aşk şarkısının en güzel nakaratında hissediyorum.

İstanbul için adalar ne ise, sen de benim için O’sun. Çevremi sarmalayan, güzelliğiyle büyüleyen ama ulaşılmaz olan…

Saçları memleket kokan kadınım; sen her zaman yanımda ol. Sana hasretlik hiç çekmeyeyim.

Hayatın ne getireceği bilinmez ama ne getirirse getirsin yanımda hep sen ol.

Gördüğünü herkes sever, sen onda görmediğini bulacaksın. Eğer gerçek aşk istiyorsan; tene değil, kalbe dokunacaksın.

Sevgiliye romantik sözler

sevgiliye anlamlı sözler

Sevgiliye anlamlı sözler söyledikten sonra romantik sözler söylemek gerekir. İşte sevgiliye romantik sözler.

‘’Aşkın olduğu yеrdе yaşam da vardır.” diyor Mahatma Gandhi. Senden önce ben yaşamıyormuşum meğer. Ne aldığım nefesin kıymeti varmış ne de yemeğimin tadı tuzu. Seninle birlikte yeniden doğdum, meğer hayat denilen şey çenendeki o mahcup gamzeymiş.

Sen benim kutup yıldızım gibisin. Ne zaman yolumu şaşırsam gökyüzüne bakıp da yönümü bulur gibi kalbimdeki sana bakarak doğru yola gidiyorum. Ne zaman kötü bir düşünce gelse aklıma hemen seni düşünüyorum. Birlikte geçireceğimiz o güzel hayatı, yenilerini ekleyeceğimiz eşsiz anılarımızı. Hayatımda olduğun sürece asla kaybolmayacağımı bilmek çok güzel bir his sevgilim.

Gözlerin, dünyamı aydınlatan en güzel yıldızlar.

Aşkların en güzeli seninle birlikte olanı… Seninle yaşam bir başka güzel bir tanecik sevgilim. Ellerimi tuttuğun an bir aşk filminin ortasında gibiyim. Seni çok seviyorum ve kalbimin derinlerinden gelen bir aşkla bağlıyım sana cana sevgilim.

Canımın tam içinden gelen öyle bir aşk volkanı var ki sevgilim, onunla yanıyorum her gün, küle dönüyorum. Aşkından gözlerim kör, kulaklarım sağır oldu. Seni ne çok seviyor bu yüreğim bir bilsen…

Her anında seninle dolu olan bu kalbim, sevginle daha da güçleniyor. Seninle geçen her zaman benim için en değerli hazineden daha kıymetli.

Gülüşün gökyüzü kadar güzel ve büyüleyici. Gündüzleri gökyüzünün maviliğinde kaybolurken ve geceleri yıldızlara baktığımda yalnızca seni düşünüyorum.

Seninle geçirdiğim her an, birlikte yaşlanma hayalimi daha da güçlendiriyor. Seninle geçireceğim günlerin sayısı kadar, sevgim de çoğalıyor.

Varsın iki göz odalı bir evimiz olmasın yeter ki senin iki gözün bende olsun.

Gördüğüm en güzel manzaradır yüzün gözlerin bakışların. Duyduğum en güzel şarkıdır sesin.

Sana hayatım boyunca bir kez yalan söyledim. O da senin güzel olduğun. Sen güzel değil çok güzelsin.

Ad koyunca büyüsü bozulur diye, isimsiz, izinsiz, içimden seviyorum seni.

Senden önce eksiktim… Şekersiz çay gibi… Sonra sen geldin çayıma şeker, yüreğime ilaç oldun, hoş geldin. İyi ki geldin hep bende kal sevgilim…

Aşk asla ölçülemez, sadece hissedilebilir. Hayatımı cennetin renkleri ile boyadın. Aşkın benimle olduğu sürece başka bir şey istemiyorum!

Tıpkı bir çocuk gibi mutluyum sana aşık olduğum günden beri. Öyle heyecanlı ve huzurluyum ki… Kalbim yerinden fırlayacak sanıyorum seni her gördüğümde sevgilim. Ruhunu aşkla seviyorum…

Sana o kadar çok anlatmaya çalıştım ki seni ne kadar sevdiğimi ama bir türlü yeterince anlatamadım hiç sevgilim. Bir sürü kelime buldum anlatmak için ama hiç birisi yetmedi bir türlü sevgilim… Tek diyeceğim şey; seni canımdan çok seviyorum…

Yanımda olmasan da sen hep benim aklımdasın bir tanem. Kokunu burnumun ucuna hapsettim ki özlediğimde doya doya koklayabileyim…

Öyle alıştım ki sana sevgilim, yanında değilken kocaman bir boşlukta gibiyim. Senin yanında mutluyum sadece ama senin yanından ayrıldıktan sonra kararıyor sanki dünya…

Her gece uyurken seninle konuşmak, küçükken annemin getirdiği bir bardak ılık süt kadar güzel… Sesin bir ninni gibi huzur ve mutluluk kaynağı…

Sevgiliye güzel sözler

Aşkla ilgili cümle

Sevgiliye anlamlı sözler ve romantik sözler söylediğinize göre biraz da güzel sözler söyleyin. İşte sevgiliye söylenecek güzel sözler.

Öyle çok özlüyorum ki seni saatler saliselerimle yer değiştiriyor. Zaman geçmiyor. Sensiz takvim çok uzun. Bir türlü yaz gelmiyor.

Sen benim papatyam değil kardelenimsin. Hem zor hem öyle güzelsin.

Yanımda değilken rüzgâr getiriyor kokunu. Şimdi yine kokun geldi. Sahi özledin mi sende beni? Seni sevdiğimi aklından asla çıkarma sevgilim.

Sen benim kalbimi kırsan bile sesim çıkmaz. Kalbimin hak sahibi sensin. Senden gelen her şeye razı kalbim.

Güneşim sensin. Sen uyandığında başlıyor günüm sen uyuduğunda sonlanıyor. Bu sonsuza kadar böyle gidecek. Seni seviyorum sevgilim.

Herkes gitse ben senin yanına kalanım. Sol yanım, son yarım olarak kalacaksın. Günün her saat diliminde sesiniz duymak isteyen, yüzünü görmek isteyen her daim ben olacağım. Sonsuzluğun tek kanıtısın.

Kalbim, senin adınla çarpıyor.

Seninle her an, birlikte geçireceğimiz bir ömre değer.

Seninle geçirdiğim her saniye, bana mutluluğun ne demek olduğunu hatırlatıyor.

Seninle her an, birlikte olmaktan daha güzel bir şey düşünemiyorum.

Seninle her an, hayatın ne kadar güzel olduğunu hatırlatıyor.

Seninle olan her an, beni daha iyi bir insan yapmaya ilham veriyor.

Seninle geçirdiğim her an, hayatın ne kadar kıymetli olduğunu gösteriyor.

Seninle geçirdiğim her an, geleceğe daha umutla bakmama neden oluyor.

Sessizliğim sevgidendir. Sevgiden anladığım tek kişi ise sensin. Yanımdan ayrılmadığın, kalbimde olduğun her an için şükürler olsun.

İzlediğim tüm filmlerde sana dair esintiler buluyor. En sevdiğim karakter sen oluyorsun her daim. Sen benim hikâyemin başrolüsün.

Benim baharlarım sen gülünce geliyor. Haydi, şimdi gülümse koksun bahar çiçekleri esintinde.

O kadar güzelsin ki kıskanıyor tüm kuşlar seni. Deniz kenarında söylediler. Rüzgâr essin. Kokun gelsin.

Bugün yine güne seni severek başladım. Ve gün ortası hala seni seviyorum. Gün sonunda da sevmeye devam edeceğim. En son güne kadar.

Duymayan kaldım mı sana olan hislerimi. Kaldıysa onlara da söyle. Tüm dünyanın duyabileceği şekilde söyleyebilirim. Seni seviyorum.

Cennet senin adın benim yolumda. Seninle ateşlerde bile yanmaya hazırım. Yine aklımdasın her zaman olduğun gibi.

Tüm günümü seni sevmekle geçiriyorum. Bunu bir de sana hatırlatmak istedim. Seni seviyorum.

Bugün yine seninle olmanın verdiği mutluluğu yaşıyorum. Seninle geçirdiğim her an, hayatımın en değerli anları. Gözlerine bakarken içimi bir sıcaklık kaplıyor, bu sadece seninle yaşayabileceğim bir duygu.

Seninle paylaştığımız anılar, unutulmaz anılar haline geliyor. Her güzel anımızı birlikte yaşamak, gelecekteki hayatımı düşündüğümde beni heyecanlandırıyor. Seninle birlikte geçireceğimiz yılların ne kadar harika olacağını düşünmek bile beni mutlu ediyor.

Sevgiliye aşk sözleri

Aşkla ilgili cümle

Dünyaya bin kez daha gelecek olsam, bin kez daha arar, bulur, severim seni.

Birlikte olmanın ne kadar zor olduğu umurumda bile değil, hiçbir şey seninle ayrı olmaktan daha kötü olamaz sevgilim.

Gün gelir de yanında olamazsam eğer, her yağmur yağdığında çık dışarı ve ellerini iki yana aç. Ellerine dokunan her yağmur tanesinde beni hisset. Çünkü ben de aynı anda yağmur damlalarında hissedeceğim seni.

Hayatım boyunca birlikte bir hayat süreceğim o kişiyi aradım ama bulamadım. Benim bulduğum çok daha kıymetlisiydi. Asla onsuz bir hayat sürdüremeyeceğim kişiyi buldum.

Hangi buluş benim seni bulmamdan daha önemli olabilir? Öyle bir çıktın ki karşıma, her bakışta yeniden aşık oluyorum sana.

Hayatım boyunca hiçbir şeyden bu kadar emin olmamıştım. Ancak gözlerinin içine baktığımda sonsuzluğa bir kez daha inanıyorum. Seni seviyorum.

Dinlediğim en güzel şarkı: iki dudağının arasından süzülen adım, sevgilim. Sesinde Nazım’ın Piraye’si; Kafka’nın Milena’sı var. Bıkmadan, usanmadan bir ömür seni dinlemek istiyorum.

Seninle her mevsim çiçek bahar. Yürüdüğün yollar hep çiçek. Bu şehir güzelse eğer, sen içinde yaşadığın içindir. Bu adam mutluysa eğer, sen sevdiğin içindir.

Seninle tüm mevsimleri yaşamak istiyorum, tüm yolları yürümek, bütün çiçekleri koklamak. Dünyanın en lezzetli yemeklerini yemek istiyorum seninle birlikte, tüm denizlerde yüzmek istiyorum. İçinde senin olmadığın tek bir anı bile yaşamak istemiyorum.

Kendi kendime konuşurken her şey yolunda ama seninle baş başa kalınca, senin için hazırladığım onca cümle gökyüzüne uçuyor. Heyecandan elim, ayağım birbirine dolanıyor. Ama şunu bil sevgilim, bir çiçek nasıl muhtaçsa güneşe, ben de senin gül yüzüne öyle muhtacım…

Elinin değdiği çöllerde şelaleler akıyor sevgilim. Seninleyken daha çok gülüyorum, herkesi daha çok seviyorum, hayatla daha iyi anlaşıyorum. Seninle ben daha bir güzel oluyorum.

Yarının ötesinde, bugünümde ve sonsuzluğumda yanımdasın. Her zaman en iyi arkadaşım, sevgilim ve sonsuza kadar ruh eşim olarak kalacaksın.

İnsanlar birbirlerini en iyi yolda tanırlarmış. Sen ki benim yol arkadaşım, en büyük yoldaşım, aşkım… Sen yanımdayken geri kalan her şey teferruat benim için. İyi ki varsın.

Sen benim için yeni doğan güneş gibisin… Seninle başladığım her gün aydınlanıyor, seninle birlikte çok mutlu oluyorum. İyi ki varsın…

Çıkarsız sevdim seni üşürken ısınmaya hasret gecelerde. Yalansız sevdim seni ölüme esen sabah yellerinde…

Her gün yanımda olmanı istiyorum. Burada olmadığında, her zaman üzgünüm. Sen yanımdayken, kalbim neşe doluyor ve seni asla kaybetmek istemiyorum aşkım!

Ölsen bile benden kurtulamazsın. Kefen olur bedenini sararım. Yağmur olur üzerine yağarım. Çiçek olur mezarında açarım. Ölsen bile benden kurtulamazsın.

Her aşk hikayesi, birbirlerini mutlu etmek için elinden geleni yapan iki kişiyle ilgili bir hikayedir. Tek istediğim seni hayatım boyunca mutlu etmek. Ve gerçekten senin de böyle düşündüğünü umuyorum sevgilim!

Sen yıldızlara bakmayı seviyorsun bende sana. Çünkü sen benim karanlığımı aydınlatan en güçlü ışık kaynağısın.

Hatalı olduğumda beni sev. Korktuğumda beni sar. Ve gittiğimde tut. Çünkü ihtiyacım olan her şey sensin.

Hani geceden sonra doğar ya güneş, aklıma ilk sen gelirsin sonra bir çiğ tanesi olup yüreğime düşersin. Gün gelir her ey biter bir tek sen bitmezsin.

Sana yerine getiremeyeceğim sözler veremem, fakat istersen hiç kullanılmamış tertemiz bir kalp verebilirim.

Dua gibisin bana. Ne vakit seni ansam, bir huzurun içine düşüyorum.

Sen ol, tek ol, sonsuz ol… Aşkından yansın, kavrulsun yüreğim. Seninle bir bütün olsun ruhum ve aşkım büyüdükçe büyüsün günden güne. Seni çok seviyorum bir tanem…

Aşkla geldik bu dünyaya ve aşkla kalkıp gideceğiz. Ellerini tutmaktan, gözlerinin içine bakmaktan ve sana aık olmaktan son nefesime kadar vazgeçmeyeceğim sevgilim.

Seninle nefes almak benim en büyük mucizem. Yanımda olduğun için dünyanın en şanslı insanı benim bir tanem. Canımdan çok seviyorum seni canım sevgilim.

Gözlerine sessiz sessiz baksam da içimde volkanlar patlıyor, fırtınalar çıkıyor adeta. Seni bir kez görebilmek için ne yollar tepiyorum da bu heyecanım yine de dinmiyor sevgilim…

Tüm dünya seni bu kadar çok sevdiğim için öyle çok kıskanıyor ki seni… Ne Mecnun Leyla’yı ne de Ferhat Şirin’i sevmiştir bu kadar.

Tum Makaleyi Oku