Gonca Vuslateri'den kızıyla paylaşım! Yüzünü yine göstermedi

2 gunler önce 23

'Canım Ailem', 'Küçük Sırlar', 'Yalan Dünya', 'Anne' ve 'Hedefim Sensin' gibi yapımlarda yer alan Gonca Vuslateri'den geçtiğimiz ekim ayında güzel haber gelmiş, 37 yaşındaki oyuncu bebek beklediğini açıklamıştı:

Evet, hamileyim. Bilinmesi için erken bir dönem. İşe gidip geliyorum, ortamım sakin. Kadın olduğum için doğurma özelliğim var zaten. Öncelikle şaşkınlığa son vereyim. Yani bu genelde olabiliyor.

"ÇOCUĞUMUZ İÇİN RESMİLEŞTİRDİK"

Devlet memuru olan ve adının Levent Yaşar olduğu bilinen sevgilisiyle 20 Mart'ta evlenen Vuslateri, haberi sosyal medya hesabından duyurmuştu. Ünlü isim şu ifadeleri kullanmıştı:

Evet. Memlekette büyük bir sorundu bu biliyorsunuz. Herkes için değil elbet. Onlar tüm süreci benimle yaşayan canım ciğerlerim. Dostu, düşmanı gördüğümüz çok şükür bir kıymetli sürecin daha sonuna geldik. Başka gündemi olamayan herkes için biraz yaralara su serptiyse ne mutlu. En çok kadınların, sakın karıştırılmasın ‘kadınların’ linç yağmuruna tuttuğu şu merama şifa olabildiysem ne mutlu. Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Ben zar zor yürüyerek karnım burnumda bir şekilde bu işi de halettik. Parti bitti yani. Sessizce dağılabiliriz. Başka gündemlerde görüşmek üzere.

YENİ SELFIE

26 Nisan 2024 tarihinde anne olan Vuslateri, kızıyla birlikte çekildiği yeni pozlarını sosyal medya hesabının hikaye bölümünden sevenlerinin beğenisine sundu. Kızı kucağındayken selfie çeken Gonca Vuslateri, bebeğinin yüzünü kalp emojisiyle kapatmayı tercih etti.

Gonca Vuslateriden kızıyla paylaşım Yüzünü yine göstermedi

"KİRLİ BEYAZ KEDİ"

Kızının doğumu için 'Hayatımdaki en güzel karar... En güzel proje' diyen ünlü ismin, paylaşımına Hümeyra'nın "Kirli Beyaz Kedi" şarkısını eklemesi de dikkat çekti.

Gonca Vuslateriden kızıyla paylaşım Yüzünü yine göstermedi

Tum Makaleyi Oku